pondelok 16. mája 2016

Konvektomat rational scc 101

Samovarné centrum - konvektomat RATIONAL SCC 1, ucelený sortiment konvektomatov, RATIONAL SelfCookingCenter, elektrický konvektomat RATIONAL . Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Uděláme cenu přímo pro vás. Je vhodný do větších restauračních provozů a hotelů.


Lze v něm najednou uvařit až. Efficient Care Control - systém automatického čistenia a starostlivosť o . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Cenová nabídka Vám bude vypracována na míru dle Vašich požadavků. Vyžádejte si konkrétní cenovou nabídku na tento . KONVEKTOMAT RATIONAL SCC WE 1E.


Byla vyvinuta kuchaři pro kuchaře. Kapacita jídel na výdej - 1za den. Tato novinka v nabídce přístrojů RATIONAL je výsledkem . Rational SCC 1Self Cooking Center mit CareControl - inkl.


Přerušovač tahu 1(757) 5. Konvektomat plynový SCC WE 1G. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Opširnije: Prodajem konvektomt rational scc we 1, konvektomat poservisiran, pregledan, garancija. Výrobca: RATIONAL , Katalógové číslo:.


RATIONAL präsentiert neues SelfCookingCenter - Hervorragende Garqualität bei niedrigstem Verbrauch.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky