štvrtok 19. mája 2016

Odtiene žltej farby na stenu

Svet farieb je plný veľkého množstva odtieňov. Vyberte si z ponuky produktov v kategórií Farebné nátery na steny na EFARBY. Je to červená, žltá a oranžová. Hotové namiešané odtiene interiérových farieb nájdete práve v tejto kategórii.


Steny majú zvyčajne jeden z odtieňov bielej farby , ktorá dokáže na oko zväčšiť celú miestnosť.

Oranžová – predstavuje kombináciu červenej a žltej farby. Dôležitým aspektom pre voľbu farby je jej odtieň alebo kombinácia odtieňov , či už doplnkovej steny , podlahy, stropu, alebo ako farba vybraných bytových doplnkov. Na steny aj doplnky voľte vyššie spomínané studené odtiene. SLNKO, ŽIVOT, HOJNOSŤ Citrónová žltá pôsobí veľmi jemne a osviežujúco.


Pytagoras o pôsobení základných farieb na človeka – červenej, žltej a modrej. Výsledkom zmiešania kontrastných farieb je odtieň so sivým nádychom. Hlavný farebný tón by však mal dominovať na jednej stene alebo .

Mäkké odtiene sa hodia do detských izieb, svetlé do tmavých miestností. Niektoré farby sú parotesné a iné naopak stene umožňujú dýchať. Pri použití vhodných farieb je možné natrieť súčasne steny aj ďalšie povrchy ako sú drevotrieskové dosky,. Teplé odtiene s prídavkom žltej farby miestnosť naopak rozjasnia,.


Pokiaľ chcete maľovať iba jednu stenu v miestnosti, mala by to byť tá, . Tu sú aj ďalšie odtiene farieb , ktorým by ste sa mali vyhnúť. Záchvat paniky z veľkej kompletne žltej miestnosti je niečo, čo určite nechcete . Preto by sme si mali na začiatok vybrať jemne svetlejší a slabší odtieň želanej farby. Katalóg › Farby-laky V pamäti Podobné Pridaním práškového pigmentu do farby dosiahneme požadovaný odtieň. FARBY - moderné, oteruvzorné náterové farby na steny.


Použitie správnych odtieňov farby na steny alebo ich kombinácie vytvára spojenie. Odtiene iskerníkovej žltej či slonovej kosti zosvetlia aj obývačku, ktorá nemá dostatok. Výber farby na steny v interiéri nie je jednoduchý.


Okrem toho, že farba obsahuje červenú, modrú a žltú , všetky odtiene obsahujú aj čiernu a . Farby na steny majú neuveriteľnú silu a ich inteligentným rozmiestnením či. Pre toho, kto má problémy s ranným vstávaním, sú ideálne odtiene žltej alebo oranžovej, ktoré sa.

Všetky tieto farby , nanesené s mierou napr. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Het Klasik Color tónovaná farba kg žltá sýta.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky