utorok 3. mája 2016

Predam lis na odznaky

Možnosť vyrábať aj prevedenie magnet, zrkadielko . Stroje na výrobu odznakov , magnetiek, zrkadielok a otváračov Aby sme pre Vás. Predám kvalitný lis na výrobu odznakov , magnetiek, otváračov fliaš, zrkadielok a príveskov. Na tento lis je možné osadiť všetky matrice z širokej ponuky.


K dispozícii máme aj hydraulický ohraňovací lis HACO, s menovitou silou 400kN . Lis na odznaky SDHP-NSkladem.

Pneumatický lis na odznaky. Naše stroje SUPERBUTTON jsou právoplatně nejprodávanější stroje pro výrobu reklamních placek na českém a slovenském trhu. Nabízím stroj na výrobu připínacích odznaků (placek), zrcátek, magnetů, otvíráků.


Bolo vyrobenych cca 2kusov odznakov , inak je. Inzerát: Predam kompletny NOVY set na vyrobu . Vyberte si co potřebujete z 6aktuálních inzerátů lis. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Stroj na výrobu odznakov 58mm, s okrúhlou rezačkou 5ks.

Prodám tento starý ruční vřetenový lis viz. Koupím lis vhodný pro ražbu na mince, medaile, odznaky. Polícia hľadá svedkov nehody, pri ktorej utrpel ťažké zranenia 28-ročný mužFoto. Odznaky medajle a vyznamenání,Sběratelství,Antikvariát Bohumín - prodej nových a použitých knih. Výkup knih, učebnic a časopisů.


Prívesy a návesy v širokej ponuke za skvelé ceny. Návesy a prívesy od súkromných osôb aj autobazárov. Predajte, alebo kúpte príves, alebo náves. Potrebujete obdarovať svojich zákazníkov pekným a súčasne praktickým darčekom? Alebo hľadáte pre nich niečo zaujímavé, výnimočné alebo luxus?


Maximálne predaj na tretiny alebo polovicu. Zbierka sa skladá sa z:Firemné odznaky ,športové,mes. Upraviť prodám lístky do divadla brno Zmazať jak se projevují . Army shop - predaj zbraní a streliva za výborné ceny.


Obchodný priestor na predaj - Nobelova Rozbehnite svoje podnikanie v lokalite s veľkým nákupným potenciálom. Posledný voľný obchodný priestor 146m2 .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky