utorok 24. mája 2016

Pohare na sampus

Jednoduchý pohár na prípitok, šampus , či sekty. Prezri si u nás pohare na sampus a porovnaj ceny v 10. Plastové poháre sú k dispozícii s vymeniteľnými stopkami. Najpredávanejšie produkty z kategórie.


Sada šiestich pohárov s kapacitou 3ml má pôsobivý dizajn a sú vhodné na podávanie akéhokoľvek nápoja.

Poháre na šampanské CHARLIE 2ml, ks. IKEA - HEDERLIG, Pohár na šampanské, Pohár je štíhly a vysoký, takže bublinky v nápoji dlhšie vydržia, čím sa váš zážitok z šumivého vína zintenzívni. Ponúkame krásne poháre na šampus - 8ks, zaujímavý tvar.


Jedná sa o autorskú kolekciu luxusného nápojového skla. Pohár Kryštál na šampus 1l, v balení 6ks, v kartóne bal. Maximálna teplota : 60°C . Eshop, Predaj, Krištáľ, Dózy, Misky,Podnosy, Poháre, Popolníky, Taniere, Vázy.

Plastový pohár na šampus je ideálny na záhradné oslavy, k bazénu alebo do vírivky. Odpadá tak riziko črepín z rozbitých pohárov. Navštívte nás a vyberte si z ďalšej ponuky tovaru v kategórii . Výrobca: EMNY PLUS Eduard Novotný Kód produktu: EN0Dostupnosť: Skladom. Balenie obsahuje kusov.


Cena: 100€ Bez DPH: 100€. Pri umývaní v umývačke používajte program na umývanie skla. Alternatíva k sklenenému poháru na šampanské a víno. Jednorázové plastové kryštálové tvrdené poháre.


Műanyag pohár , plastikowy kubek, plastic cup. Nájdite inšpirácie ako si môžete štýlovejšie vychutnať sekt alebo šampanské u nás na Westwing. Dekor DIY Tip: Bodkované poháre na šampus.


Vytvorte si zaujímavé prestieranie a potešte hostí originálnymi bodkovanými pohármi! Aktualizovaný pred dňami. Oznam od predajcu:ja som z niektorych mam . Veuve Clicquot Ponsardin La Grande Dame Brut AOC.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky