streda 25. mája 2016

Policový systém

Regály a police sú funkčné riešenie na zariadenie domácnosti a nahradia veľký nábytok. OBI drevená polica na fľaše. Nákup regálov a regálových systémov u nás bez rizika - dní na vrátenie.


Výhradně se specializujeme na kompletní sortiment německých nástěnných regálů ELEMENT SYSTEM. Máme e-shop i kamennou prodejnu.

Vyberte si z našej bohatej ponuky policových regálov do skladov, obchodov, či kancelárií. Rôzne veľkosti a nosnosti, záruka roky, doprava zdarma. Hledáte policový systém ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Náš policový ekono – system poskytuje pevnosť a spoľahlivosť za prijateľnú cenu. Ak je hmotnosť rovnomerne rozmiestnená po celej ploche, je ideálna pre . Moderní policový systém SOCRATE PARETE z kovu sříkaného lakem komaxit.


Materiál:Kov stříkaný lakem komaxit.

Pokud si zákazník přeje, jsme schopni montáž provést sami. Element System je originální nástěnný policový systém , který najde široké uplatnění jako úložný prostor v domácnostech, obývacích pokojích, spižírnách, . Obsahuje základní rám a tři police. Pevná konstrukce je vyrobena z . Ocelová konstrukce z plného profilu zaručuje maximální nosnost.


Konstrukce je rozebírací. Police lakovaná překližka. Umožňuje veľkú variabilitu a možno k nemu získať rad . Když už vybíráte novou polici či regálový systém , je vhodné je vybírat tak, aby vydrželi co nejdéle a zapadly do každého prostoru. Navíc regály a regálové systémy za trvale nejnižší ceny.


Minimalistický a praktický policový systém Chloe navrhla dánská značka Bloomingville. S týmito policami zavládne poriadok v skrinke pod umývadloVýška a šírka sa dá flexibilne nastaviť. Skládá se z polic a rozdělujících trubek z práškově lakované oceli, které . Kovové policové regály Plastové regály Program KISKREO Značení regálů.


Pri nákupe na e-shope - dodanie ku Vám do hodín! Zaručujeme najlepšie ceny. Jednoduchý a přitom designově zajímavý hliníkový policový systém SILENTIS nejspíše využijete při výrobě šaten a různých šatnových sestav.

Má päť otvorených poličiek vhodných pre Vaše knihy, dekorácie a iné doplnky. Mým návrhem je variabilní kovový policový systém. Jedním z hlavních kritérií při jeho návrhu bylo to, aby výrobek umožnil potenciálnímu zákazníkovi snadnou a . Dôvody zaradenia do bazárového tovaru - Narazená hrana bočnice. Fotografie poškodenia nájdete v galérii.


Výborným doplnením ku skrini Davos je policový. Ponúkame regálové systémy , policové regály kovové, drôtené, plastové a drevené. Podľa použitia máme regály kancelárske, regály na pneumatiky, regály na . Vďaka integrovanému mezaninovému systému je viacúrovňový policový regál Hi2postavený na dvoch alebo viacerých úrovniach. Dokonalé, ak máte väčší .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky