streda 25. mája 2016

Cukornička a mliečnik

Keramická cukornička a mliečnik vo vintage štýle s dekorom mačiek. Krásny doplnok do vašej kuchyne. Biela farba so sivým srdiečkom alebo sivá s bielym. Cukornička a mliečnik Mačky. Je pekným a praktickým doplnkom do každej kuchyne.


Biela sada porcelánových doplnkov ku káve s 3D geometrickým povrchom, ktorý pripomína vzor diamantu.

Vyrobená z vysokokvalitného porcelánu, ktorý je . Predám súpravu cukorničku a mliečnik. Pozri aj ďalšie moje inzeráty, klikni na názov predajcu. Ser cukronička a mliečnik. Dekoračný set keramických nádob v kovovom stojane.


Materiál: keramika a kov . Sada mliečnik a cukornička s motívom sovičiek. Balené v darčekovej krabičke.

Porcelánová sada mliečnik , cukornička z kvetinovým vzorom. V ozdobnej darčekovej krabici. Vyskladajte si svoj vlastný jedálenský servis aj vďaka cukorničke z rady.


Mliečnik FUSION GREEN Mliečnik FUSION GREEN . Elegantná a pritom moderná biela cukornička a mliečnik s vrúbkovanou štruktúrou v dolnej . Sklenená solnička a pepernička. Kolekcia inšpirovaná anglickou klasikou, ilustrácie vytvorila . Set cukorničky a mliečnika Tea with Alice. Kameninový setík, v pekných modro zelených odtieňoch z rodinky nebo a zem :o) ). Možnosť umývania v umývačke riadu, vecičky použiteľné aj v mikrovlnke :o)). Aukčná spoločnosť Soga – aukcie, diela, výtvarné diela, umenie, obrazy, starožitnosti, online aukcie, umelci.


Kód produktu: cukornička a mliečnik levandulové. Množstvo: - Obľúbený produkt.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky