pondelok 16. mája 2016

Krabice na pizzu cena

Hľadáte kvalitné krabice na pizzu za dobrú cenu ? Našu firmu JANEK line, s. Hlavnou náplňou bolo prevádzkovanie vlastných . Pizza, 260x260x35mm, bez potlače empty. Preskočiť na Nízka cena pizza krabíc - Vďaka použitému materiálu sú pizza krabice dokonalou kombináciou ceny a kvality. Krabica na pizzu 35x20xCALZONE 100ks.

Stav na sklade: Na objednávku. Cena za balík: 1€ bez DPH . Kvalitná krabica z kartónu určená na donášku pizze. Veľmi pekné a kvalitné prevedenie. Produkt je kompostovateľný. Nabízíme více než variant krabic na pizzu v povrchové úpravě hnědé, bílé a bílo-hnědé s potiskem a bez.


V případě požadavku na vlastní potisk Vám vyrobíme krabice na pizzu již od množství 5kusů. Potrebujete kvalitné krabice na pizzu za prijateľnú cenu ? Objednávajte online priamo od slovenského výrobcu pizza boxov.

Rýchla online kalkulácia - dodanie. Pizza krabice aj ďalšie kartónové krabice za skvelé ceny. Okrem krabic na pizzu ponúkame aj ďalšie druhy gastro obalov, ktoré sa vám môžu v reštaurácii hodiť. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Ponúkame výrobu pizza krabíc v typizovaných rozmeroch aj podľa individuálnych požiadaviek.


Garantujeme nízke ceny , pretože . Počet balení v kartóne: 1. Vyrábíme a prodáváme obalové kartony - krabice na pizzu. Celá krabice obsahuje balení. Kromě krabic na pizzu nabízíme i další druhy gastro obalů, které se vám můžou v. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Samozrejme, ze to maju v cene , ale nedaju ti jedlo s nasieracim poplatkom 1. Levné a kvalitní pizza krabice z vlnité lep.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky