streda 18. mája 2016

Regál rohový

Vodorovné plochy sú vo svetlých odtieňoch, . Vyberte si u nás rohové regály do kuchyně, koupelny, obýváku nebo třeba dílny. Dřevěné, kovové nebo plastové regály za skvělou cenu hledejte na FAVI. Prezri si u nás rohovy regal a porovnaj ceny v 10.


Dětský pokoj CASPER je moderní nábytek českého výrobce určený do. Náhradní samostatná police k regálu je vyrobena z přírodního borovicového dřeva tuzemského .

Nakupujte online na Kwesto. Elegantný obývací program Mega oslovuje všetky generácie a dekor svetlého rezaného dubu sa páči. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Hledáte buk regal rohovy ? Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Využijte prostor ve své pracovně efektivně! Kombinováním různých dílů můžete snadno zařídit jakoukoliv . Dodáváme rohové policové regály.


Na výběr nabízíme mnoho rozměrů, různé počty polic podle vašich potřeb.

Provedení pozink nebo lakované kovové regály v . Termín dodania: 5-týždňov. GRETA rohový regál 1B5 wenge. Regál KALIO NOVINKA DOBRÝ.


Vyobrazená barva policového regálu : dub canyon. Praktický rohový regál s poličkami ponúka dostatok úložného priestoru pre všetky drobnosti. Rohové dřevěné regály se vyrábí z masivního borového dřeva bez následné impregnace a barvení. Je vhodný k přímému použití, nebo k vlastní barevné úpravě . Kancelársky nábytok s čistými líniami a elegantným dizajnom.


Rohový dřevěný regál police, 890x600x335 . Originál pre vašu kanceláriu. Tento praktický rohový regál perfektně doplní kancelářskou stěnu ze série OPTIMAL. Je vyrobený ve světlém dekoru dub sonoma, který je nadčasový. Farebné prevedenie - prírodná borovica. Konstrukce je zajištěna povrchovou úpravou černým práškovým lakem.


OBI Deco-Line rohový regál Maupiti so odkladacími plochami má kovový pochrómovaný stojan s lesklým povrchom. Odkladacie plochy sú zo skla. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny . Konštrukcia je povrchovo upravená čiernym práškovým lakom.

Police s prestaviteľnosťou v.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky