štvrtok 26. mája 2016

Skrinka pod tv biela

Vlastná spoľahlivá doprava. Pozrite si sériu LIATORP. LIATORP kombinujte moderné úložné potreby s romantickým vidieckym štýlom.


Elegantné biele i masívne drevené skrinky pod televízor. Vyberte si online na JYSK. Moderný aj tradičný stolík pod televízor ako pódium pre filmové hviezdy vo vašej obývačke.

TV skrinka Tarragona, 1cm. Stolíky pod TV sú zároveň nábytkom, ktorý dokresľuje tradičný ráz obývačky a je. EVEREST biela biely lesk (1).


V tejto kategórii nájdete lacné skrinky a stolíky pod TV , lacné, v akcii. Důvod zařazení do bazarového zboží – zboží je ve 1 technickém a funkčním stavu s plnou zárukou. Pouze porušen originální obal.


Predná strana skrinky v 3D dizajne. Stabilná Tv skrinka dodávaná v lesklej bielej.

Počítače a príslušenstvo, Apple Macintosh. TV stolík sa hodí do obývačky, predsiene či do detskej izby. Kvalitné služby a kvalitný značkový sortiment. TV stôl s multifunkčnou vyklápacou zásuvkou v modernom dizajne ako praktický, no zároveň štýlový doplnok obývačky. SKRINKA pod TV , ktorá má šuflíky ako aj biele skrinky sa oTVárajú zatlačením.


Ukážeme kde môžete tv stolíky najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Obľúbený produkt Porovnať produkt. Ponúkame drevené aj sklenené televízne stolíky, na ktoré môžete postaviť televíziu, ale aj DVD alebo HiFi sústavu. Sú vhodné pre každé zariadenie.


Skrinka obsahuje zásuvku na . Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí. Vysoká skrinka je vyrábaná vo všetkých REA PLAY dezénoch: biela , dub . TV - skrinka biela PM-2s LED podsvietením - TV - skrinka s LED podsvietením na diaľkové ovládanieRozmery: 160x50cmVýška: 47cmMaterial: Vysoký lesk . PECIFIKÁCIA: Moderný televízny stolík.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky