utorok 31. mája 2016

Protišmyková podložka pod obrus

Protišmykové podložky pod obrusy. Zabránia posunu obrusu, vytvoria mäkký podklad. Spodná polyuretánová vrstva zabraňuje posunu obrusu, vrchná plsťová spôsobuje pocit . Moltón zabraňuje zošmyknutiu obrusu zo stola.


Podložka pod obrus zabraňujúca jeho zošmyknutiu, farba biela. Koľko kusov si zvolíte, toľko metrov Vám pošleme v celku.

MULTON protišmyková podložka pod obrusy. Vám už obrus nebude kĺzať, pri pokladaní tanierov a pohárov je povrch príjemne mäkký . Cena bežného metra pre šírku 135cm je cena 6€. Zákazníci si k tomuto produkt kúpili taktiež: Teflónový . Vďaka multonu obrusy nekĺžu, zároveň tlmia nárazy nádob na stole a šetria tak nábytok. Materiál je polyesterový úplet s obojstrannou penovou vrstvou.


Ochranná podložka na stôl PT 19. Vdýchnite život vášmu jedálenskému stolu. Naše prestierania, podložky , obrusy a behúne na stôl vytvoria tu správnu atmosféru.

Textílie do jedálne pre radosť. Je ju možné využiť i na stoličky pod vankúš alebo pod obrus na stole. Inštrukcie: Utierajte vlhkou handričkou. Sušenie v sušičke: Nesušiť v sušičke. Nešmýkavý multon pod obrus.


Přidať do oblúbených produktú Přidat do porovnání Poslať zprávu priatelovi Tisknúť. METROVÝ TEXTIL V pamäti 95 € - ‎vypredané Pogumovaná protišmyková podložka bielej farby sa používa pod koberce, rohožky ale aj pod obrusy. Umožňuje aby sa koberec nešmýkal na podlahe.


Tento TABLE PROTECTOR Vám pomôže fixovať obrus na . Kvalitné prestieranie dodá vášmu stolovaniu štýl a súčasne ochráni váš nábytok pred znečistením a škrabancami. Vyberte si z desiatok farebných prevedení. V pamäti Podobné Ponúkame Vám široký sortiment obrusov (PVC, teflónové, vyšívané, jednofarebné, vzorované, detské motívy), protišmykových podložiek , podložiek pod taniere, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky