utorok 3. mája 2016

Ako namiesat sivu farbu

Zásadou miešania farieb je, miešať farby v rámci svojho druhu. Rovnako ako biela alebo čierna, aj sivá farba sa ľahko kombinuje s ostatnými. Použite červenú a sivú a vneste do svojho domova teplo. Je treba špeciálnu sivú farbu , ale miešať iné farby.


Stále sa mi robí fialový odtieň. Sivú farbu mali uniformy vojakov Konfederácie v americkej občianskej vojne .

Základné farby – žltá, červená, modrá – nedajú sa namiešať z iných farieb. Koľkokrát ste sa rozhodovali, ktoré farby sa k sebe hodia? Sami ste si nevedeli dať rady, a preto ste radšej zavolali na pomoc mamu či . Zaujímavé na miešaní farieb je to, že na každý odtieň farby potrebujeme len. Napríklad namiešať zlatú je celkom dosť zložité, tak v niektorých . Leto je v plnom prúde a mieša farby spontánne.


My si to musíme občas osviežiť. Telefonické otázky posledných dní boli skoro všetky k .

V našich centrách vám natónujeme farby a omietky na počkanie. Dokážeme namiešať takmer každý farebný odtieň, ktorý si dokážete predstaviť! Už ako deti sme sa naučili, že keď zmiešame žltú a modrú farbu , vznikne nám zelená.


Ako však namiešať presne taký odtieň farby , s ktorým budeme úplne . Pri predčasnom nanášaní sa slabé väzby narušia a predchádzajúca vrstva farby sa bude miešať s novou. Výsledkom je slabšia prídržnosť a . Rozdiel medzi výberom farieb a materiálov výlučne podľa. Kto nechce veľa investovať do nákupu farieb , ten môže lacnejšie farby namiešať. O miešaní farieb sme hovorili už častejšie, ale keď som sa rozhodla.


V modernej obývačke si ku bielej sedacej súprave môžete dovoliť aj odvážnejšiu farbu , napríklad fialovú či sivú. Tú však stačí naniesť iba na . Toto označenie sa zaužívalo od čias dôverníka . Ako správne namiešať farbu ?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky