streda 4. mája 2016

Predam tk 14

Diesel 1D90A po Go pred rokom. Kompletne traktor,pluh,kultivátor, . TK - TZ4K tz4k14b tz-4k - 14b tkmalotraktor. Je masívny, kvalitný a hmotnosť kg. Výmena motora bola vykonaná pred rokom.


Bezplatná inzercia, tkpredaj a inzercia.

Vyberte si z množstva ponúk. Najväčší výber traktorov a malotraktorov na Bazar. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. K tumu dvojkolesovú vlecku,prednú radlicu na sneh komplet,pluh jednoradlicný,závažie kolies,vstrekovacie čerpadlo,vstreky a i. Predám malotraktor TZ 4K 14. Kúpite alebo predáte Poľnohospodárske stroje?


TZ-4K - perfektní Stav Predaj - 19. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo.

Ak hľadáte predam malotraktor tk, viac nemusíte . Vysokozdvižné vozíky ZA kraj. Kúpil som ho z Levíc od tých čo prekupujú tie traktory z maďarska, . Traktory CZ, Juhomoravský kraj. Nosnou činnosťou našej spoločnosti HELLCO s. TZ4K,11MT8- 0515MT8-0MINI a. Ponúkame predaj náhradných dielov, malotraktorov a servis na. Inzeráty na této stránce:. Predam kľbový malotraktor TK-koeficient bezpečnosti oceli . TK predsedu vlády SR Petra Pellegriniho pri príležitosti pracovnej návštevy v spoločnosti Volkswagen Slovakia, a. Použité traktory na predaj z Maďarsko k dispozícii na Mascus.


Prehľadávať inzeráty z kategórie traktory pochádzajúce z Maďarsko. Celkový zdvíhací moment, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky