piatok 27. mája 2016

Regál policový

Policový regál B7Materiál: masív-smrek Rozmery: výška 123cm, šírka 75cm, hĺbka 37cm. OBI online a vo Vašej OBI. Jednoduchý plastový regál so policami. Nosnosť každej police je kg, celkové zaťaženie regálu je kg. Pre väčšiu stabilitu a bezpečnosť možno regál.


Hard- Nosnosť jednej police 500kg, skrutkovací spôsob montáže.

Detailnejší popis jednotlivých séríí nájdete tu. Každý jeden regál z našej ponuky bol testovaný . Policové diely sú ideálne úložné riešenie do obývacej izby. Sháníte skladové kovové policové regály s vysokou nosností? Regály a police sú funkčné riešenie na zariadenie domácnosti a nahradia veľký nábytok.


Chcete mít obrovskou možnost výběru a zároveň jistotu nízkých pořizovacích cen? Regálové systémy do každého prostoru, skladové policové regály kovové, drátěné, plastové nebo dřevěné. Podle použití nabízíme regály kancelářské, regály.


META s ich hlavnými produktami, zásuvným regálom.

Regál super si u nás nakreslite online. Návrhár policových regálov. Jedinečný konfigurátor regálov. Vytvorte si policový regál podľa predstáv!


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů policový regál. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Kovový policový regál pro univerzální použití. Jednotlivé police jsou sestrojeny z kovového rámu a . Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Stabilný kancelársky policový regál POWER je vhodný na ukladanie spisov, archívnych škatúľ, iného kancelárskeho materiálu alebo na použitie v skladoch. Kvalitní Kovové policové regály skladem.


Popis: Vysoký policový regál Typ AS NEW 00 ktorý Vám ponúka Nábytok Tempo Kondela je vhodný na zariadenie kancelárii, pracovní, školských učební . Kovona System Krajina pôvodu. Univerzálny regál, bezskrutkový . Nakupujte online na Kwesto.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky