streda 11. mája 2016

Ariston pracka so susickou

Maximálne otáčky odstreďovania sú . Porovnanie cien produktov Práčky HOTPOINT - ARISTON. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie práčky ariston. Digitálny displej Bezuhlíkový motor - tichý . The Woolmark Company, kterého dosahují pouze ty pračky , jenž splňují vysoké standardy kvality, .

Spredu plnená práčka so sušičkou , Energetická trieda A, Spotreba energie 2. Na jeden prací cyklus se do pračky vejde až kg . Anti-stain - Prvá voľba pre odstraňovanie škvŕn. Nová technológia odstraňovania škvŕn vás zbaví každodenných aj zaschnutých škvŕn. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Je málo používaná, jsem s ní velice spokojená, bohužel mi ale . Zkontrolujte, zda nebyla pračka se sušičkou během přepravy poškozena.

Tichý chod díky bezuhlíkovému motoru Náplň. Trieda účinnosti prania A , Energetická hodnota A. Jistota bezpečného nákupu, akční. Třída energetické účinnosti: A- Třída účinnosti praní: A Třída účinnosti odstřeďování: A . Zboží skladem zasíláme okamžitě. Energetická třída: A Třída pracího výkonu: A Třída účinnosti odstřeďování: B Hlučnost při praní (dB): . Potrebujete informácie o výrobku?


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Rozsiahle informácie o výrobkoch. Recenzie obchodov a produktov. Tato pračka se sušičkou může být používána pouze k sušení oděvů, které byly předtím vyprány ve vodě. Manuální otevření dvířek.


V případě, že není možné . AUTOMATICKÁ PRÁČKA SPREDU PLNENÁ HOTPOINT ARISTON CAWD 1EU. Ahojte baby, tie, ktoré máte doma práčku a sušičku v jednom - akú značku.

Provedení pračky, pračka se sušičkou. Provedení sušičky, kondenzační. Topné těleso ARISTON , topné těleso pračky ARISTON. Ariston hot point kombinovaná práčka so sušičkou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky