štvrtok 5. mája 2016

Vysoký matrac

Luxusný matrac Luxury vysoký cm. Matrac , ktorý sa svojím zložením prispôsobí všetkým váhovým kategóriám. Exkluzívny matrac pre náročných. Penové a pružinové matrace , ktoré spĺňajú anatomické požiadavky pre kvalitný spánok.


Vysoký pružinový matrac 90x200.

Najväčší predajca matracov a roštov. Jadro tohto vysoko luxusného matraca sa skladá z profilovaných plátien studenej peny a regulačných . Kvalitné matrace skladom. Istota nákupu za najnižšie ceny. Aj na výške matrace záleží, ak sa chcete poriadne vyspať. Ideálny matrac by mal byť 20cm vysoký , zónovo delený a vyrobený zo studenej, alebo visco peny.


Predstavujeme nový rozmer spánku.

Zoznámte sa s unikátom na trhu matracov! Extra vysoký matrac FOX predčí vaše predstavy. SAFIRA so 7-zónovou profiláciou s poťahom ALOE VERA. Toto prestieradlo má ideálne rozmery pre veľmi vysoké matrace.


Je vyrobené z džerseja, ktorý je naozaj príjemný, jemný, poddajný a neobyčajne dobre saje. Zákazník by sa mal preto . Plachta musí na matrac sadnúť. Zdravotné matrace pre seniorov, detské zdravotné matrace aj zdravotné. Vrchná ložná plocha je vyrobená z pamäťovej . Jeho prednosťou je zvýšená tuhosť, vysoká nosnosť a vzdušnosť. Celolatexový matrac Latex Plus využíva najprirodzenejšie vlastnosti tohoto materiálu, akými.


Pre naše matrace používame výhradne penu s vysokým podielom . Sendvičový matrac s obojstrannou zónovou z rady ZERO doplnený o prírodnú. Komfortný vysoký matrac Harmony Komfortný matrac Harmony vysoký cm. Matrac, ktorý sa svojím zložením prispôsobí všetkým váhovým kategóriám.

Milovníkom tvrdšieho ležania vyhovie matrac masívnou stranou HARD (biela) s masážnou . Vnútri jadra matraca sú . Topery, teda chrániče na matrace, zvyšujú komfort pri spánku a predlžujú životnosť. Keď dáte vysoký matrac do postele s nízkym čelom, tak to môže vyzerať . Záruka na jadro rokov, na celý matrac mesiacov - rozmer 80x2cm. V tomto prípade odporúčame aj vysoký ortopedický vankúš napríklad model 8.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky