štvrtok 26. mája 2016

Zelenina na pare recepty

Slovenské jedlá a medzinárodná kuchyňa. Recepty pre chutný život. Mrazená alebo konzervovaná zelenina stráca vitamíny a výživovú hodnotu a preto by ste mali skúsiť zeleninu v pare. Prečítajte si náš recept ako na to.


Jedlo pripravené v pare je vždy veľmi zdravé. Varíme v pare - recepty.

V pare môžeme variť nielen mäso, ryby, mušle, zeleninu , zemiaky, . Okořeněná zelenina pustí šťávu, díky čemuž je výsledek chutný, a přitom lehký. Poslouží jako příloha, ale pokud ji doplníte třeba uzeným . Nejšetrnější tepelná úprava zeleniny je vaření v páře. Očištěnou zeleninu naporcujeme na malé kusy a vložíme na pařák nad bylinkovou páru. Zelenina připravovaná na páře je velmi chutná. Pokud protestujete, že budete mít brzo hla snězte jí jako přílohu.


Fantázii sa medze nekladú, každý recept si môžeme vylepšiť podľa svojej.

Najčastejšie zeleninu varíme, dusíme a pripravujeme na pare. Ako správne pripraviť zeleninu na pare ? Máme pro vás hned vynikající recepty ! Vařte v páře a kila půjdou dolů! Uvařená zelenina ve srovnání s klasickými metodami vaření . Očistenú zeleninu nakrájame na menšie kúsky resp.


Naparujeme v paráku, alebo . Ohodnoťte recept : Brokolice brambory, mrkev - v páře a rychlovka. Brokolici rozdělíme na růžičky, košťál na malé kousky, brambory rozkrájíme na kostky, mrkev na. Pre prípravu zeleniny vďaka pare nepotrebujete žiadne recepty. Vyberte si akúkoľvek čerstvú zeleninu a pripravte ju v parnej rúre. Promíchejte solamyl, olej, sůl a pepř.


Do vzniklé marinády naložte vepřové nudličky. Divokou rýži uvařte podle návodu na obalu. Stále více lidí se chce stravovat zdravěji a dietněji.


I proto si parní hrnce a trouby pořizuje čím dál tím víc domácností. V páře najednou uvaříme kuřecí stehýnka, brambory, cibuli, květák, papriku, pórek a mrkev.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky