pondelok 30. mája 2016

Sada uterákov

Uteráky s vysokou gramážou, u ktorých platí pravidlo, . Veľký výber farieb a vzorov, od najmenších uterákov na ruky po veľké komfortné osušky. Nakupujte online alebo navštívte jednu z našich predajní. Neviete čo by potešilo vašich blízkych ako darček ? Komplety uterákov a osušiek sú v praktickom darčekovom balení.

Všetky uteráky sú vyrobené zo 1 bavlny vďaka čomu sú prirodzené, jemné a mäkké na . Chcete urobiť niekomu z Vašich blízkych radosť a zadovážiť im niečo do kúpeľne, ktorú si práve zariaďujú? Darčekové sady uterákov a osušiek. Dva uteráky a osuška z biobavlny s certifikátom GOTS v darčekovom balení. Bezplatná inzercia, sada uterakov predaj a inzercia. Sada uterákov v darčekovom balení.


Vyberte si z množstva ponúk. Bambusové uteráky marhuľové - sada alebo kusovzostávajú krásne mäkké i po vypraníbambusové vlákno je 3x savejšia ako bavlna podiel .

Jahu darčeková sada uterákov bambus Ankara žltá, Sada Ankara sa pýši krásnou bordúrou s moderným a žiadaným vzorom. Osuška (137xcm), ruky (70xcm) a tvár (30xcm), zabalené saténovou stuhou. Dárková 3-kusová sada bavlnených vyšívaných uterákov v rozličnom farebnom prevedení. Balenie: Sada – Uteráčik 30×cm. Kúpte si práčku Electrolux a po registrácii môžete získať sadu uterákov ako darček.


Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Z príjemného, ​​hebkého savého materiálu. V peknom, modernom farebnom prevedení. Sada dvoch mäkkých froté uterákov. Jeden žltý a jeden zelený.


Eur s DPH Cena bez DPH: 27. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a . Set uterákov , ktoré Vám na wellness pobyte nesmú chýbať. Sada obsahuje všetko potrebné na zaslúžený oddych.


Jednoduchý a tak moderný dizajn uspokojí každého, kto dokáže oceniť dobrú kvalitu a . Značka KELA ponúka prekrásnu sadu troch uterákov v odtieňoch modrej farby.

Gramáž je 550gsm a rozmery sú 50×1cm. Reklamné predmety s potlačou. Set je vyrobený zo 1 bavlny v úprave froté a má vysokú savosť.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky