utorok 3. mája 2016

Smotana do kávy cena

Nakupujte v obchode alebo online. Doručenie dní v týždni. Uvedené ceny a dostupnosť tovaru sú platné pri osobnom odbere vo vybranej predajni. Trvanlivá smotana do kávy.


Zajtra alebo zadarmo (29).

SMOTANKY DO KÁVY Počet produktov v kategórii: 8. Vyberte si zo širokej ponuky smotán na varenie, šľahanie a . Smotana do kávy , tuk , UHT. Katalógová cena , 1EUR, od BAL. Homogenizované, s obsahom tuku.


Vieme, kde je najnižšia cena. Ušetrite a získajte výhody najlepšieho darčekového systému na trhu. Bežná katalógová cena je 0.

Vaša cena bez DPH: 1EUR. Dostupnosť: externý sklad. Malé smotany do kávy balené po 10ks. Balenie = 10ks, cena je za balenie. Minimálny odber balenie.


To spôsobí, že aj malé množstvo Maresi mlieka do kávy dodá tomuto nápoju. Zlatohnedý tón sa nedosiahne pasterizovaným mliekom, ale ani smotanou do. Aktuálna cena , Eur, od BAL.


Cena bez DPH (za bal):, 3€. Tento tovar už nie je na sklade s týmito. Kapucín smotana do kávy 10xml. Whity - smotana do kávy - g. Vegánska smotana do horúcich nápojov, v prášku, jednotlivo balená.


Predajná cena bez DPH€.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky