štvrtok 5. novembra 2015

Whirlpool akr 747 ix

Výkon je možné regulovať v troch stupňoch, pri najnižšom . Na prednej strane sa nachádza nerezová lišta, na ktorej sú tlačidlá pre jednoduché ovládanie. Je vhodný pro zabudování do kuchyňské skříňky. Má nerezovú farbu, nenaruší teda vzhľad. Výkon lze regulovat ve třech stupních, při nejnižším je .

Vstavaný výsuvný odsávač pár s prednou nerezovou lištou s ovládaním výkonu na stupnici, šírka cm. Plynulá regulácia výkonu motora s kapacitou . Kuchynské spotrebiče, odsávače pár . Tento odsavač je vhodný pro zabudovaní . Hladina hluku dosahuje při nejnižším stupni dB. Free delivery and returns on eligible orders. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a.

Výsuvné neboli výklopné digestoře se řadí k nejméně náročným modelům, zejména na prostor. Umisťují se pod kuchyňskou skříňku, která je nad sporákem. Kč bez DPH Recyklační poplatek 1Kč včetně DPH je obsažen v ceně produktu . Whirlpool Akr 7Ix cena no 129. Vámi požadovaný obsah je přístupný pouze členům portálu MediPool. Pakliže jste již naším členem, přihlaste se.


V opačném případě se prosím registrujte . Príslušným nastavením vášho webového prehliadača vyjadrujete súhlas, resp. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Společnost Scorpion Elektro s. Vás za velmi výhodných podmínek dováží ze zahraničí nové nepoužité výrobky vyřazené z obchodů v několika . AKR 7IX - Schémata potřebičů.


Marek Proche Zákaznická podpora. Vneste do své kuchyně svěží vítr. Digestoř je nezbytným pomocníkem ve vaší kuchyni.

Určitě si vyberete také další Výsuvné výrobců , AEG, Beko.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky