piatok 13. novembra 2015

Electrolux ehh 6240 isk

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Nekupujte, najprv pozrite hodnotenia a testy v kategórii Varné dosky. Vďaka dômyselnej indukčnej technológii sa varné zóny zahrejú len vtedy, keď je. Dizajn skrine: vstavaný, Typ varnej dosky: Induction, Farba: čierna.


Systém ovládania: dotyk, Dĺžka kábla: meter.

Díky důmyslné indukční technologii se varné zóny zahřejí pouze, když je na nich. Díky indukční technologii nedosahuje povrch varné desky nikdy vysokých teplot. Vďaka profesionálnej indukčnej technológii tejto varnej dosky nedosahuje jej povrch nikdy vysokých teplôt. Rozliata jedla sa preto nikde nepripečú a možno ju.


Ukažte svůj talent a využijte rychlost a přesnost, které jsou vlastní profesionálním šéfkuchařům. Jej cena je v porovnaní s jej kvalitou naozaj nízka. Je jednoducho zabudovateľný a vďaka ideálnym rozmerom . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


Popis produktu Zažite rýchlosť a presnosť profesionálnych kuchárov.

Vestavná INDUKČNÍ deska, dotyk. Indukční zóny s funkcí zesílení výkonu. Detekce hrnců, Auto vypnutí, Dětská pojistka,. Vaření s rychlou a přesnou změnou teploty pro lákavé pochutnání.


Seznam všech spotřebičů, které zvítězily v tomto testu. Nezávislá deska s vlastním ovládáním. Děkujeme, že jste si zakoupili spotřebič značky Electrolux. Rychlost a přesnost, aby byly vaše výtvory ještě lákavější. Osvoboďte svůj talent a využijte rychlosti a přesnosti, . Redakcia portálu nakupnyporadca.


Páčil sa Vám tento článok? Kuhalna plošča ima indukcijske plošče. Plošča je v celoti črne barve in ima enostavno namestitev s snap-in .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky