streda 11. novembra 2015

Stromčekový regál

Stromčekový regál obojstranný (modely). Predávame konzolové regály - pre stredné zaťaženie pre stojace a ležiace dlhý materiál. Hmotnosti regálov medzi - 2kg.


Niekoľko veľkostí, farba modrá. Zvárané konzolové regály - stromčekové.

Máme pre Vás však niekoľko tipov: Skúste sa pozrieť, či nemáte v . Všetky regály a regálové systémy policových regálov, paletové regály. Dobrú stabilitu zaisťuje konštrukcia zo zváraných valcovaných oceľových profilov. Rozmerovo vyhovujúce je skladovanie od ľahkých plastových rúr cez oceľové profily, . Zatiaľ čo stromčekový je vybavený konzolami rôznej dĺžky, ktoré sú kratšie . Preložiť slovo „policový regál“ zo slovenčiny do ruštiny.


Viacpodlažný policový regál. Ocelová plošina, stromčekové regaly.

Konštrukcia regálov je vyrobená zo zváraných oceľových profilov povrchovo upravených. KONZOLOVÉ REGÁLY stromčekový regál rôzna dĺžka ramien. Dodávame konzolové regále určené predovšetkým pre skladovanie doskových a tyčových materiálov. Keďže pri pohľade z boku skutočne pripomínajú svojim tvarom stromček.


Na všetky služby má spoločnosť vypracované metodické postupy na základe dlhoročných skúseností z oblasti skúšania prototypov regálov , styku so štátnymi . Konzolovým regálom sa tiež hovorí stromčekové regály. Regály je možné obsluhovať ručne, . Princíp tohto riešenia spočíva v tom,že špeciálne blokové regály sú obsluhované. Ukladanie materiálu v skladovom systéme KPK do stromčekových regálov s . Regál je určený pre skladovanie tyčového materiálu, prípadne iných vhodných materiálov (dosky, hranoly, plechy a pod.).


Typ regálu: jednostranný regálTyp konzol: stromčekový regál. Držiak-organizér na zásoby - stromčekový regál 10) Uhlové brúsky 11) Stĺpová vŕtačka 12) Dvojkotúčová brúska 13) Kovátka (zápustky) do . V naozaj širokej ponuke našej firmy nájdete kovové regály, regálové. Nevýhodu hrebeňových regálov odstraňujú stromčekové alebo konzolové regály (obr.


5).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky