piatok 13. novembra 2015

Silikonove formy na nanuky

Silikónová forma na nanuky – kusy - Silikomart. Mala som už rôzne formy na nanuky , tak plastové, ako aj z tuhšieho silikónu , ale táto je najlepšia. Silikonové formy na tvarování zmrzliny a na pečení piškotů. Zdravé nanuky bez éčiek a umelých dochucovadiel!


Perfektná vec pre narodeninové oslavy či letné maškrtenie. Formičky v tvare zvieratiek, z ktorých sa dá vytvoriť .

Pružná a zároveň stabilní forma na nanuky. Na spodní části jsou praktické otvory pro zasunutí dřívek do zmrzliny. V balení najdete třicet dřívek.


Vynikajúce na domácu prípravu ovocnej alebo smotanovej zmrzliny, ovocných drení, sorbetov a pod. S praktickým stojanom na ľahkú prípravu zmrzliny v . Sada obsahuje silikónové formy s plastovou formou na nanuky od firmy Silikomart a 50ks drevených paličiek, rozmery foriem 39x15cm, rozmer plastovej . Formy na čtyři zmrzliny s držátkem na dřevěnou špachtli. Do obchodu Pánvičkyanože.


SteccoFlex,dřevěných nanuk.

Chýba: silikonove Cukrar. Forma na zmrzliny s držátkem . Jsou kvalitní a vyrabí se z platinového silikonu. Přečtete si recenze naších . Calipo je oblíbený nanuk malých i velkých. Udělejte si ho doma a ušetřete peníze i draví!


Vynikající pro domácí přípravu ovocné i smetanové zmrzliny, ovocných dření, sorbetů apod. Třebíč, cena 129Kč, od Ája na Sbazar. Vyberte si silikonové i plastové formy na přípravu domácích nanuků a zmrzlin.


Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Silikomart Easycream Classic je sada na přípravu ks domácích nanuků klasického tvaru. Obsahuje formičky na nanuky a dřevěná dřívka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky