utorok 17. novembra 2015

Alveus niagara 60

Ide o drez určený výlučne na aplikáciu na pracovnú . Internetový predaj, ceny . Rozmery : 9x 5x 1mm Hĺbka vaničky : 1mm Spodná skrinka : rohová 9x 9mm Výrez : podľa . Typ montáže dřezu: standartní uložení na desku. Rozměr dřezové nádoby je 3x 4x 1mm. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Rohový granitový dřez s vaničkou Niagara v černém provedení z řady Origin.


Díky svým kompaktním tvarům si získal oblíbenost mezi zákazníky. Granitalový drez NIAGARA je kvalitný drez vyrábaný známou značkou ALVEUS. Hledáte alveus niagara ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Doprava v ceně a dárek zdarma pro granitové dřezy alveus Niagara black.


Vďaka svojim kompaktným tvarom si získal obľúbenosť medzi zákazníkmi. Způsob montáže montáž na desku . Parametre: - materiál - granital- rozmery drezu - 9x 5x 1mm - vanička drezu . ALVEUS NIAGARA - kuchynský kameninový drez. Kameninový, algranitový drez do kuchyne, rohové prevedenie. Produkt stažen z prodeje.


Dostupnosť tovaru: Skladom u dodávateľa. Alveus Niagara béžová. Dovoz pre celé Slovensko, online objednávky, e-shop, cenníkové ceny.


Granitový rohový dřez s vaničkou a odkapávačem Materiál Algranit s podílem kameniva Tepelná odolnost 180oC, krátkodobě až 280oC Pro rohovou . Ak sa zameriame na kvalitu kuchynských drezov, nie je pochýb o tom, že rohový drez z rady Niagara osloví zvoleným materiálom a celkovým vyhotovením.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky