pondelok 9. novembra 2015

Plastove krabicky pre elektroniku

Vysokokvalitné plastové puzdro s vodiacimim drážkami na všetkých vnútorných . Biela plastová krabička na DIN lištu. Krabička neobsahuje svorkovnice. Skladové číslo: FE4Dostupnosť: Skladom do dní.


Plastová krabička Z-68U čierna. ABS krabička 115x65x40mm šedá krytie IP(IEC529) a NEMADozvedieť sa viac.

Univerzálna škatuľka, ventilovaná Rozmery: 4x. Nabízíme velký sortiment elektronických součástek, nářadí pro elektroniku , stavebnice,. V naší nabídce naleznete krabičky různých velikostí, s odlišným stupněm krytí a typem.


Naša cena: € s DPH € bez DPH. Elektronika nás prostě baví! Internetový obchod Ordis e- shop.


V kategorii Konstrukční krabičky a skříňky naleznete širokou nabídku výrobků a. Francouzská firma LTP se zabývá výrobou standardních i zákaznických plastových krabiček za použití. Rozměry: Orientační rozměry krabičky bez montážních úchytů:.

CA- 1je ergonomické plastové pouzdro ve tvaru klíčenky se. Firma Bopla je jeden z největších výrobců plastových a hliníkových krabiček pro elektroniku. Pokud chcete, aby Váš výrobek měl profesionální a vysoce . V našom sortimente nájdete plastové krabičky , hliníkové krabičky , skrinky do ruky , rozvádzačové skrine, plastové púzdra pre elektroniku. Jsou používány ve všech oborech elektrotechniky, elektroniky , sdělovací . Jednotlivé krabičky je možno spojovat jako stavebnici . Používají se ve všech oborech elektrotechniky, elektroniky , . Skříňky a krabičky na zakázku se vyrábějí z plastu bez potřeby vstřikovací formy.


Ahoj, shanim konstrukcni plastove krabicky na elektroniku. Chci do ni dat svoji hracku postavenou na Arduinu. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky.


Záruční a pozáruční servis. Rozšířili jsme nabídku přístrojových .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky