pondelok 2. novembra 2015

Electrolux ekm4200

Lahodne napečené každý deň: od lístkového pečiva po chrumkavý chlieb. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Použije nástavec na mletí masa, který maso jemně, ale důkladně pomele.


Súbory cookie nám pomáhajú pri poskytovaní našich služieb. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie. Má celokovové telo a dve . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Od křehkého těsta po křupavý chléb, chutně lze péct každý den. Kuchynský robot Assistent.


Vaříte pro velkou rodinnou sešlost nebo pouze na večeři s přáteli? Zastane za vás všechny vaše činnosti v kuchyni, ať již při . Regulátor rychlosti je designově modře podsvícený. Tři nástavce na hnětání, míchání a . Jistota bezpečného nákupu, akční. Je excelentním pomocníkem do každé kuchyně.


Electrolux Konyhai robotgép boltok, képek. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Součástí balení jsou mimo robotu také mísy z nerezové . En köttkvarn för att mala ditt kött ingår. Od kruchych ciast po chrupiący chleb – wspaniałe wypieki nie muszą udawać się tylko od święta.


Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Od prhkog tijesta do hrskavog kruha, slasno pečenje možete imati svaki dan. S raznovrsnim nastavcima, Assistent vam.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky