piatok 13. novembra 2015

Kovové police

Regály a police nákup a rezervácia v OBI. Regál – kovový , police z drevotriesky, vhodný do domácností, kancelárií , . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Nástěnná police z kovu a dřeva PT LIVING, x cm. Police nástěnná, 2-patra, kovová , bílá barva Home Styling Collection.


Primo- Nosnosť jednej police 100kg, zaskakovací spôsob montáže.

Standard- Nosnosť jednej police 200kg, . Tu nájdete kovové skrutkované regále rozdelené podľa nosnosťou políc. Sú vyrobené z kvalitného oceľového plechu s povrchovou úpravou práškovou farbou. Jednoduchý systém montáže, nosníky sa zasunú do . Dodávame kovové regály a regálové systémy s lakovanýma a DTD policema. Skrutkové kovové regály 250x80x30cm, police , nosnosť 1kg na jednu policu.


Je vďaka svojej konštrukcii a vzhľadu doporučený na využitie napr v skladoch, . Plastový regál s kovovými policemi s nosností 1kg, je flexibilním a spolehlivým pomocníkem do domácnosti, garáží i do skladů. Ke snadné montáži regálů .

Laminované drevotrieskové police. Nástenné regály Element System. Velmi jednoduchý systém montáže, nosníky . Vhodný do domácnosti a obchodu.


Zadní panely kazetové, police a závěsy do kazetových panelů. KOVOVÉ POLICE REGÁL SUPER. V mnohých kúpeľniach panuje nedostatok priestoru a chýba aj miesto pre skriňu – no miesto pre praktické kovové police sa nájde v každej kúpeľni.


Police a zásobníky na knihy, C AUDIO a VIDEO. Díky tomu, že nástěnný regál nepotřebuje přední stojiny a využívá závěsné police , nabízí nejen skvělý přístup ze všech stran, ale třeba také možnost mít pod. Policové diely sú ideálne úložné riešenie do obývacej izby.


Nabízíme skladové regály - kovové regály, konzolové regály, regály na míru, kovové. Manipulačný vozík talianskeho výrobcu Fami s kovovou alebo drevenou základňou a odkladacími policami - Kovový nábytok a manipulačná technika pre Váš . Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Hloubka police 320mm - Hloubka police 400mm - Hloubka police 500mm - Hloubka police 600mm - Hloubka police 700mm - Hloubka police .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky