pondelok 2. novembra 2015

Lindr kontakt 40 k

The KONTAKT has a high performan-ce, small dimensions and regulated air system. It´s opening new possibilites in professional and commercial use. Je určené pre profesionálne chladenie, stáčanie a podávanie . Je určeno pro profesionální chlazení, stáčení a podávání kvalitně . Profesionální dvoukohoutové výčepní zařízení KONTAKT40K s regulací tlaku hadice a rychlos.

PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA ROKY na všechny chladiče LINDR a SINOP. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . PRENOSNE VYCAPNE ZARIADENIE KONTAKT 40K. Prodej a půjčovna pivního chlazení Lindr.


Jsme autorizovaní prodejci výčepních zařízení Lindr. Kotakt 40K Profi Has a high performance, small dimensions and regulated air system. It is opening new possibilities in professional and commercial use.


Hire of Lindr Chillers and Dispensers.

Lindr Kontakt Profi Beer Tap Chiller Dispenser - tapforcoldbeer. Lindr KONTAKT K (Med luftkompressor) har høy ytelse, små dimensjoner og regulert luftsystem. Den åpner for nye muligheter for faglig og kommersiell bruk. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Děkujeme Vám, že jste se rozhodli zakoupit produkt LINDR. Chladenie je ideálny pre stánkový . Moderní kompresorová chladící jednotka Lindr využívá vstupní energii k přímému.


A bekapcsolást követően 5–percen belül . De biertap heeft twee tapkranen waardoor . Skvěle se hodí do příslušných podniků i na zahradní party. Tirador portátil para barriles de cerveza de dos grifos con compresor integrado. El tirador es compatible con cualquier tipo de barril pero el compresor integrado.


Výčepní zařízení KONTAKT. Sestava výčepní zařízení - stolové kontaktní . Chlazení na pivo firmy LINDR přední ČESKÝ VÝROBCE. Osobní odběr na pobočkách.


Vše skladem, doručení zítra.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky