štvrtok 19. novembra 2015

Menovky na poháre

Má množstvo využití, napr. Na našich stránkách naleznete široký sortiment svadobného tovaru a svadobné dekoracie pre výzdobu svadobných alebo nových áut. Počet kusov na sklade:40.


Dajú sa použiť aj ako menovka na darček, ozdobenie pohľadníc, výslužiek, fliaš a. Kúpila som si menovky v tvare srdiečka, ktoré sa dávajú na poháre.

Veľmi sa mi páčia a iné by som nechcela. Inzeráty svadobne menovky. Bezplatná inzercia, svadobne menovky predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Dekoračné ozdoby na menovky a pierka, výslužky, flaše.


Realizujeme zákazkovú výrobu a zhotovujeme menovky a štítky podľa želaní našich zákazníkov. Pri výrobe využívame kvalitnú sublimačnú potlač odolnú voči. Hľadáte originálnu možnosť, ako štýlovo usporiadať zasadací poriadok na vašej slávnostnej hostine alebo ako rozlíšiť poháre sektu na večierku?

Priprav sa na pochvaly, ktoré budú prichádzať od tvojich hostí. Táto nádherná a originálna menovka je dokonalý doplnok na každý svadobný stôl. Tedáá, v pravom zmysle slova to menovky úplne nie sú, ale rozhodne. Keďže sú ale určené na vínové poháre , odporúčam ich pridávať až po . Papier: tvrdený perleťový trblietavý.


Ak svadbu neplánujete, môžete menovku využiť ako . Menovky na stôl pre svadobných hostí. Svojou originalitou umocní . Koktejlům, vodě i vínu to nejvíc sluší ve skle. Nálepky - menovky pre domácnosť, na sáčky do mrazničky, x mm, hárkov. Lserové gravírovanie - menovky , štítky, reklamné a darčekvé predmety, plakety. Ručné svietidlá MagLite a. Gravírované poháre na stužkové, svadobné poháre.


Hľadáte menovky na stôl pre Vašu narodeninovú oslavu alebo svadobné menovky ? Ponúkame Vám menovky s rôznou potlačou či v rôznych tvaroch. Horná časť menovky má vyrezávaný vzor.

S láskou vyrobené originálne menovky na svadobný stôl v tvare kruhu, kt. Výhodou je, že nie len vieme, kde sedíme, ale aj z. Biela menovka na pohár s vyrezávaným motýľom dotvorí príjemnú romantickú atmosféru na vyzdobenom stole.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky