pondelok 16. novembra 2015

Drziak na topanky

Na stojan na topánky ALGOT sa vám zmestia až páry . Všetci dobre vieme, ako je niekedy ťažké udržať doma poriadok. Milión vecí a málo priestoru. A preto je tu značka Wenko, ktorá sa rozhodla vyhlásiť vojnu . Preto Wenko vymyslel šikovný stojan na topánky, ktorý sa vám prispôsobí.

Závesný držiak na topánky Wenko. Prezri si u nás drziak na topanky a porovnaj ceny v 10. Urobte si v botníku o 1 viac miesta vďaka držiaku na topánky. Páry topánok môžete postaviť vedľa seba alebo úhľadne nad seba s týmto šikovným riešením.


Hodnotilo zákazníkov Recenzovali zákazníci. Super řešení, přesně co jsem . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Prihlásiť pre zobrazenie ceny.

Nepoškodený pre párov topánok, veľmi málo používaný, už zdemontovaný ponúkame s príslušenstvom - koľajničky, skrutky,. Držiak na topánky , 3radový. Veľká rodina má veľa topánok,ktoré sa povaľujú kade-tade a udržanie poriadku si niekedy vyžaduje veľa úsilia. Tento praktický plastový držiak na topánky. Výsuvný držiak na topánky ? Na topánky a bielizeň, ktoré potrebujú osvieženie bez odstreďovania (hodváb, vlna, jemné spodné prádlo, spodná bielizeň).


Na nic nečekejte a obujte se do . Pridaj komentár Zrušiť odpoveď. Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa musíte prihlásiť. Vyberte si stojan na noviny, na víno, na hrnky či třeba na kuchyňské nože. Praktický plastový držiak na topánky sa dá pripevniť na akýkoľvek vertikálny povrch.


Vašej domácnosti novú energiu. Nízke aj vysoké botníky s vyklápacími poličkami na obuv. Jednoduché stojany na topánky do chodby. V ponuke od Tempo Kondela nájdetete: vešiaky, botníky, predsieňové zostavy, sektorový nábytok a darčekové poukážky.


Otočiteĺný akrylový držiak na topánky PDT2.

Kód pre objednanie: PDT2 .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky