piatok 27. novembra 2015

Skrinka mars

Vsúčasnosti ponúkame novú lacnejšie rad skriniek tzv. Jedná sa orozměrově rovnakou rad skriniek, ktoré sú dodávané bez príslušenstva . Všetky závesné skrinky sú od výrobcu Mars a dodávajú sa v niekoľkých veľkostiach as rôznymi variantmi usporiadania. Samotná skrinka je vyrobená z . S příchodem jara je vhodný čas udělat pořádek ve Vašich dílnách a provozech. Využijte k tomu naše osvědčené kovové závěsné skříňky a .

Prezri si u nás skrinka mars a porovnaj ceny v 10. V tabulce variant uvádíme vždy typ skříňky a počty . Ukladacie skrinky MARS - symbol poriadku a systematického uloženia vaších drobností. Vyznačujú sa jednotnou hĺbkou 155mm a šírkou 306mm.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Vybírejte kvalitní závěsné skříňky značky Mars za dostupné ceny. Desítky variant, celé skříňky nebo samostatné krabičky. V současné době nabízíme novou levnější řadu skříněk tzv. Jedná se o rozměrově stejnou řadu skříněk, které jsou dodávány bez .

Konstrukce skříňky je vyrobena z ocelového plechu a opatřena odolným práškovým lakem. Kvalitní a odolná závěsná skříňka Mars. Zásuvky a přepážky jsou . Dodáváno se spojovacími prvky (vruty a hmoždinky) a s přepážkami. Kovová skříňka se zásuvkami, která může volně stát nebo ji můžete zavěsit na stěnu.


Kovové ukládací skříňky MARS s plastovými zásuvkami jsou . Využijete je pro přehledné skladování drobných předmětů a součástek . Skříňky jsou vhodné pro . Kovová ukladacia skrinka s plastovými zásuvkami je vhodná pre prehľadné skladovanie drobných predmetov. Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny. Závěsné skříňky MARS – tradiční a praktický pomocník pro přehledné skladování drobných předmětů, součástek a ručního nářadí.


SKŘÍŇKA MARS - nejlepší ceny všech výrobků, akce a slevy najdete na AkcniCeny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky