streda 11. novembra 2015

Sencor smf 2020wh

Hodnotilo užívateľov, priemerné hodnotenie z 5. A nebaví vás kvôli tomu stále chodiť do kaviarne, ale radi by . Máte radi nápoje na mliečnej báze? Potom vám toto zariadenie veľmi uľahčí ich prípravu. S týmto napeňovačom si ľahko . Príkon: 4watt, Frekvencia vstupného striedavého napätia: Hz, Vstupné striedavé napätie: 2volt. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Pak vám toto zařízení velmi usnadní jejich přípravu.


S tímto napěňovačem si snadno připravíte. ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky Sencor. Are you tired because you still go to the cafe, but would you like a drink . Vhodný na prípravu Latté, Cappuccina, Frappé a iných nápojov na bázenapeneného alebo horúceho mlieka.


Napěňovač a ohřívač mléka vhodný pro přípravu Latté, Cappuccina, Frappé a jiných nápojů na bázi napěněného . Gyártó: Sencor Modell: SMF . Kolor: biały, Wykonanie: tworzywo sztuczne, Wymiary: 1x 1x 2mm, Zasilanie: sieciowe . Ostatní malé spotřebiče od výrobce Sencor - V kategorii ostatní malé spotřebiče vám nabízíme například mixéry, rychlovarné konvice, kávovary, kuchyňské. Zobacz inne Spieniacze do mleka, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Napěňovač mléka Sencor je vhodný pro přípravu Latté, Cappuccina, Frappé a jiných nápojů na bázi napěněného nebo horkého mléka. Napeňovač a ohrievač mlieka.


Vhodný pre prípravu Latté, Cappuccina, Frappé a iných nápojov na báze . Osobní odběr na pobočkách. Tejhabosító és melegítő Latté, Cappuccino, Frappé és más, habosított vagy meleg tej alapú italok készítéséhez Három teljesen automatikus üzemmód: .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky