pondelok 30. novembra 2015

Poštové krabice

Ponúkame kvalitné poštové papierové krabice za skvelé ceny. Váš partner pre dodávky obalových materiálov. Ich rozmery totiž zodpovedajú tarife odporúčaného písania a umožnia vám posielať i. Potrebujete pomoc alebo máte otázky ohľadom. Kontaktujte nás a vyberte si!


Veľká úspora času vďaka rýchlemu zloženiu a zapečateniu.

Stačí iba zatlačiť na samo skladacie dno, naplniť škatuľu, stiahnuť krycí pásik z lepiacej. Doprava ZADARMO - Tovar skladom - Záruka rokov. Praktické poštové krabice majú výhodu vo svojej ľahkej manipulácii a skladnosti. Dodávajú sa totiž v rozloženom stave. Veľmi jednoducho a bez pomoci lepidla . V našej širokej ponuke obalov môžete nájsť aj veľmi obľúbené poštové škatule.


Výhodou poštových škatúľ je ich nízka hmotnosť a vysoká mechanická odolnosť . Obrázek není k dispozici.

Kartonová krabice 250x175x1mm (vnější rozm.) vhodná pro balení balíků a zasílání prostřednictvím České pošty. Ide najmä o poštové krabice , tubusy, ale aj časť úložných, archivačných a sťahovacích krabíc. Kartónové krabice na archiváciu dokumentov. Pri zasielaní poštou alebo premiestňovaní je dobré predmet v . Poštová krabica 315x220x46mm biela.


Nakupujte online na Kwesto. Nájsť dobrý zdroj na kenuoprintingqd. Používa sa pre menšie krabice, vhodné na prepravu a zasielanie ľahkých, menších alebo stredne veľkých formátov - poštové krabice , úložné alebo archivačné . Zobrazujem výsledky 1–z 16.


Prednastavené zoradenie, Zoradiť podľa populárnosti, Zoradiť . Z pohľadu poštových služieb majú práve kartónové krabice nezastupiteľné miesto pri preprave tovarov. Ide o najpoužívanejší druh obalu pri distribúcii balíkov . Obaly, krabice , kartóny,výroba krabíc,kartónov a obalov, škatule, lepenka, preložky, kartóny. Obaly sťahovacie a odkladacie, poštové a zásielkové, pizza, víno, . IVÉ PLOTY - lacné stromčeky. V tejto kategórii ponúkame klasické poštové škatule, prepravky a odkladacie boxy.


Archivačná krabica na CD CLICKSTORE, biela.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky