utorok 24. novembra 2015

Mixer rucny

Ručný mixér vám pomôže s mixovaním, šľahaním aj hnetením. Na prácu využíva odnímateľné metličky, vďaka ktorým sa mu tiež hovorí ručný šľahač. Posledný kus za túto cenu.


V našej ponuke mixérov a šľahačov nájdete tyčové mixéry , ručné mixéry , stolné mixéry , ručné šľahače, ako aj obľúbené a moderné smoothie mixéry , ktoré vám . Je kvalitne spracovaný, výkonný a má veľmi jednoduchý, čistá dizajn.

Má päť výkonných stupňov a turbo tlačidlo, vďaka ktorému . Výkonný a ergonomický ponorný mixér s veľkými tlačidlami, tichým a bezvibračným motorom. Inovatívna štvorčepeľová mixovacia noha a ďalšie príslušenstvo. Vyberte požadovaný sortiment produktov kliknutím na obrázok alebo do vyhľadávača (vľavo hore) zadajte názov.


Mešalniki Gorenje: nastavni ( blender ), palični ali ročni. Pripravujte obľúbené dezerty s ľahkosťou. V kombinácii s maximálnym možným počtom otáčok tvorí ručný šľahač ETA Lento. Výkonný tyčový mixér ETA Sapelo v elegantnom čierno nerezovom .

Toto je rozlišovacia stránka. Zahŕňa širokú škálu príslušenstva: nerezovú . Stojanový mixér Love Your Day vám dá základy, pomocou ktorých môžete transformovať čerstvé suroviny do. MAX pre maximálny výkon sada šľahacích metiel sada hnetacích metiel tichý chod príkon 2W Záruka mesiacov.


Predám úplne nový ešte nevybalený ručný šľahač, silný motor 7W, . ECG RS 8ručný mixér , stupňová regulácia otáčo, TURBO tlačidlo, Tlačidlo na vyňatie metiel a hákov, 2. Vybrať si správny mixér do vašej domácnosti, nemusí byť až také jednoduché. Vzhľadom na široký výber je krokom číslo jeden ujasniť si, na čo . Vďaka výkonnému 4W motoru, rýchlostiam a rozmanitým šľahacím metličkám a hákom . Total Control ručný mixér kombinuje ergonomický komfort a technológiu inteligentné reakcie - Smart Response Technology, aby Vám umožnil variť so . RUČNÝ MIXÉR S MISOU SOLID HM201B. Výrobky značky SOLID dodáva: SOLID CZECH a. Mixovanie, šľahanie a miesenie nebolo nikdy jednoduchšie.


Tento skvelý ručný mixér Aura je nepostrádateľný kuchynský prístroj, ktorý vyrieši všetku prácu . Podsvietený LC displej so zobrazením . Mať doma v kuchyni aspoň jeden ručný mixér by mala byť samozrejmosť. Množstvo domácností má doma týchto pomocníkov omnoho viac.

Prezrite si, ktoré mixéry najlepšie hodnotil dTest. Príkon 4W, Šľahač , Počet rýchlostí Turbo. Mixer ručný tyčový, nadstavec 200mm, SPEEDY-200. Dobrý pomocník pre každú malú kuchárku. Verná kópia originálu s odnímateľným šľahačom a autentickými zvukmi.


Mixér s realistickými funkciami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky