pondelok 23. novembra 2015

Gorenje rbi 4061 aw

To znamená, že spotreba elektrickej . Jednoduchá chladnička do menších bytov, kancelárie, alebo hotelu. Má skleněnou poličku a . Popis a specifikace ↓Ke . Dizajn skrine: vstavaný, Farba: biela.

L, Hrubá kapacita chladničky: 90L, Klimatická trieda: ST, N. Skladem - Zítra u Vás při objednání do 13:hod. Toto zboží si právě prohlíží zákazníci. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . DOMÁCE SPOTREBIČEVstavané spotrebičeChladničkyJednodverové chladničkyChladničky s mraz.


Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Manuální odmrazování kompresor.

Große Auswahl von Top-Marken. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Vaše hodnocení produktu . Free delivery and returns on eligible orders.


Vestavné ledničky samostatné oceníte, pokud chcete mít ledničku zabudovanou v kuchyňské lince a schovanou za dvířky. Typ: vestavbaKonstrukce chladničky: jednodveřováProvedení chladničky: monoklimatickáUmístění mrazícího prostoru: nemá mrazící prostorUmístění vestavby: . Gorenje určené pro českou republiku. Zobacz inne Lodówki do zabudowy, najtańsze i najlepsze . Wybierz nas, mamy świetne ceny, możliwość zakupu na raty, dostawa i odbiór w sklepach Komputronik za darmo! Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Moderní senzorová technologie s paměťovou funkcí přispívá k vytvoření ideálního prostředí uvnitř chladničky.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Hluboká police ve dveřích je přizpůsobena tak, aby pojala velké láhve do . Speciálisan kialakításának köszönhetően gyorsan tisztítható. Heute kaufen und wir liefern zu Ihrem Wunschtermin - Tage die Woche.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky