pondelok 9. novembra 2015

Štiepaci automat na drevo

Automaty (procesory) na výrobu palivového dreva Hakki Pilke. Najvýkonnejším modelom je štiepací procesor s označním HAKKI PILKE EASY S ktorý je . Jednoduchá príprava palivového dreva pre domy, či chaty. Prodám štípací Automat Tajfun 480JOY s 5m dopravníkem. Praha Barrandov štípačka na dřevo ,štípačka,štípací Automat ,. Ponúkam na predaj nový kvalitný štiepací AUTOMAT na výrobu palivového dreva Hakki Pilke 50s vrátane hydraulického AUTOMATického podávacieho stola .

Automatická píla a automatická štiepačka hľadáte použitý alebo nový stroj? Popis: Horizontálne štiepací automat. Spracovanie dreva a pílou s štiepačom v jednom priechodu. Technické parametre: Motor (štípačka): . Vždy, když jde o hospodárné zpracování palivového dříví, má firma Posch ideální řešení pro soukromé a průmyslové zpracování dřeva.


Predám štiepací klin na ručná štiepanie dreva , alebo sa dá štiepací klin využiť pri rezaní dreva , ked sa napríklad zacvikne motorová píla v dreve, alebo pri pílení . Fínsky výrobca JAPA sa špecializuje na štiepacie automaty , hydraulické. Se strojem AutoSplit 2a AutoSplit 3zpracujete dřevo obratem ruky na žádané podpalové dřevo. Vložte kusy dřeva do žlabu pro podávání dřeva a nastavte .

Stroje, nástroje a nářadí pro truhláře i kutily. Profesionální dřevoobráběcí stroje, ruční a elektrické nářadí , nástroje, stroje na zpracování palivového dřeva a . PROFI hydraulický štiepací automat SUPER AKCIA. Zpracování dřeva pilou a štípačem v jednom průchodu.


Výbava - vlastnosti: Horizontální štípací automat. Automat je možné poháňať elektromotorom alebo cez kĺbový hriadeľ traktora. K prepnutiu na dvojnásobný štiepací tlak dôjde automaticky, pokiaľ je za potrebná väčšia sila pre štiepanie veľmi tvrdého a hrčovitého dreva. Horizontálny štiepací automat Lumag SSA-400G sa vyznačuje jednoduchým použitím. Kombinuje spracovanie dreva pílou a štiepačom v jednom priechodu, . Vyhlásená súťaž LB-DREVEX s. Japa 3je ideálním strojem pro soukromé nebo drobné výrobce palivového dřeva.


Díky své kompaktní velikosti umožňuje velmi . Doba prípravy dreva na zimu sa teraz skráti až 4x. Automat na rezanie a štiepanie dreva do priemeru c- určený k hotoveniu palivového, top . UNIFOREST slúži na štiepanie a pílenie dreva. Je určený pre profesionálnu prácu. Cirkulár a štiepací systém sú umiestnené v rovine, ktorá je . Obstarávateľ: LB-DREVEX s.

IČO: Druh obstarávania: Podprahová zákazka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky