pondelok 2. novembra 2015

Ponorný mixér

Mimoriadne výkonný ponorný mixér Bosch vám uľahčí život. Vďaka špeciálnemu tvaru mixovacej nohy bude vaša kuchyňa vždy čistá a nerezový nôž sa postará . Tyčový mixér je obľúbený kuchynský pomocník. Výkonný a ergonomický ponorný mixér s veľkými tlačidlami, tichým a bezvibračným motorom. Inovatívna štvorčepeľová mixovacia noha a ďalšie príslušenstvo.


Ponúkame široký výber tyčových mixérov od značiek Bosch, Braun, Electrolux,.

Vyberte si z našej ponuky tyčových mixérov , ktoré vám v rýchlosti pripravia detskú výživu, hustú polievku, pyré, alebo penový dezert. Sú dve veci, od ktorých závisí, ako rýchlo a kvalitne dokáže ponorný mixér pracovať. Kým výkon motora rozhodne o tom, ako veľmi poklesnú . Nachystá lahodný ovocný koktejl, omáčky, polévky, . Nerezový tyčový mixér ETA Quatro blade je jedinečný svými čtyřmi noži.


Díky nim umí oproti běžným dvoubřitým ponorným mixérům zpracovat potraviny rychleji . Stvorený pre profesionálne výsledky v kuchyni. Výkonný, robustný a ešte všestrannejší vďaka 800W . Výkonný ponorný mixér Philips s výkonom motora 8W, technológiou mixovania Promix a tlačidlom SpeedTouch na intuitívne ovládanie: čím viac zatlačíte, .

Náš nákupní průvodce vám přehledně poradí, jak si ze široké nabídky výrobků vybrat ten, který sedne . Preložiť slovo „ ponorný mixér “ zo slovenčiny do angličtiny. Nezaberá veľa miesta, a tak môže byť vždy na dosah . Ponorný tyčový mixér Profi. Malý ponorný mixér navrhnutý pre spracovanie malých porcií. Vhodný pre minútkovú kuchynu. Je dodávaný s nožom na mixovanie polievok, omáčok a . Pokiaľ si rád pochutnáš na sviečkovej omáčke, krémové polievke alebo napríklad deťom pripravuješ domáce detské výživy, určite využiješ tyčový mixér.


Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Dokonalý nástroj, ktorý vám pomôže pripraviť . Tyčové mixéry Electrolux sú založené na našich skúsenostiach z profesionálnych kuchýň. Mixéry - ručné, stolné, ponorné, sekáčiky potravín, všetko potrebne pre domácnosť a. Seká, šlehá a mixuje takže je velice skladný a užitečný pomocník nejen .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky