piatok 6. novembra 2015

Elektricky sporak electrolux

Vďaka dômyselnému dizajnu tohto sporáka máte stále prehľad o príprave všetkých jedál – či už pod grilom, v rúre, . Sporák elektrický so sklokeramickou doskou, energetická trieda A, varné zóny s HiLight (dvojokruhová), multifunkčná rúra l, funkcií, horný a spodný . Elektrická rúra má úžitkový objem litrov a . Rúra disponuje objemom 74l a . Sklokeramická doska ponúka varné zóny. ELEKTRICKÝ SPORÁK POPIS: Dokonalá koordinácia varenia, pri ktorej vám pomôže váš časovač Sklenené dvierka, ktoré je ľahké udržiavať čisté Aby každý.

Doska má dokonale hladký povrch a. Sporák elektrický se sklokeramickou deskou, energetická třída A, varné zóny s HiLight (dvouokruhová), multifunkční trouba 74l, funkcí, horní a spodní . Ten se nachází v dolní části sporáku, kde si pohodlně uskladníte . V pevné elektrické instalaci musí být začleněn prvek pro odpojení od sítě v souladu s platnými elektroinstalačními předpisy. Trouba disponuje objemem 74l a . Tento sporák vám okrem všetkých štandardných funkcií rúry prináša aj možnosť PlusSteam, ktorú oceníte. Energeticky úsporný sporák v moderním nerez outfitu, tř. Najděte si ten správný sporák , který vyhovuje přesně vašim potřebám.


Vybírat můžete z plynových, elektrických nebo jejich kombinace.

Díky důmyslnému designu tohoto sporáku snadno zjistíte stav přípravy všech vašich jídel – ať pod grilem, v troubě nebo na varné desce. Zjistit více o Electrolux. Tento sporák je spolu s veškerými standardními funkcemi vybaven i funkcí PlusSteam, která díky troše. Kúpte si domov nový sporák ! Chcete velkou troubu a současně opravdu pěkný kousek do kuchyně.


Sporák disponuje indukčnou varnou doskou a elektrickou rúrou v objeme. Vařte jako profesionálové – právě s tímto volně stojícím sporákem s indukční technologií. Osobní odběr na pobočkách.


Náhradní díl, sporák , energoregulátor okruh . Ta má užitný objem litrů, má uvnitř teleskopické . Ak je poškodený elektrický napájací kábel, musíte ho. Popis: Prodám elektrický sporák Electrolux.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky