piatok 6. novembra 2015

Termo natelnik

Ultralehký úplet v jemné žebrové vazbě. Velmi příjemný pocit na těle. Materiál: 1 polypropylen. Funkčné termo tielko pre psa značky Samohýl Exclusive je bezchybný doplnok v celoročnej výbave oblečenia psa.


Vďaka zvolenému materiálu, ktorý udrží psa . Pánsky termo nátelník v modrej farbe.

Nátelník vhodný pod maskáče v chladnom počasí. Vojenský nátelník od firmy Felbers vhodný pre poľovníkov, rybárov. Thermo nátelník dokáže pekne obtiahnuť telo aby zostalo vždy v teple a suchu.


Funkčné alebo termo tričká sú zo špeciálnych materiálov, ktoré odvádzajú od tela vlhkosť (pot). Pánske termo tričká, sú určené nielen na namáhavé športy, ale . Termo tričko so šušťákom Blue Fly Termo Duo Wind - biela. Pánske kompresné termo tričko Newline Iconic Compression Thermal LS Shirt - dlhý rukáv - čierna.


Naše oblečení je v antibakteriální úpravě a vždy funkční. Kvalitné termo prádlo, termo oblečenie pre poľovníkov, poľovnícke termoprádlo.

Nakupujte dámske termoprádlo. Termo nátělníky, funkční nátělníky - E-shop zaměřený na sportovní oblečení, funkční prádlo. Dámský nátělník Suspect Animal SILVER TECH potisk.


Už žiadna zima - ponúkame termo nátelník , 1 slovenský výrobok. Má anatomický strih, výborne sa prispôsobí telu. Najviac vystavené miesta chladu ako sú . Má Wicking Finish úpravu pre rýchle a rovnomerné schnutie.


Objednávka nad € poštovné zdarma ! TERMO INTIMA ( veľkostná tabuľka ). ABILD spodné funkčné tričko je vyrobené z dvoch vrstiev, pričom vonkajšia vrstva je vyrobená z MERINA vlny CLIMAYARN a vnútorná strana z polypropylénu . MATERIÁL: polyester elastan Termo sťahovacie tričko Nike z elastického materiálu pre prirodzený rozsah pohybu. Dri - FIT PRE účinný odvod potu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky