utorok 24. marca 2015

Zariadenie predajne potravin

ZARIADENIA PREDAJNÍ POTRAVÍN. PRÍSTENNÉ PRESKLENÉ VITRÍNY. Profesionálne gastro regály pre predajne potravín , regál. Predám zariadenie do prevazdky, obchodu, predajne.


Obchodné zariadenie Obchodné regály.

Predajné regále, predajné pulty, police a iné. Nábytok je uplne nový nikdy nebol použitý , vieme Vám ho . PREDAJNE – SKLADY – ARCHÍVY – ČERPACIE STANICE – KANCELÁRIE. Ponúkame vám kvalitné vybavenie predajní – u nás si vyberiete rôzne regály, pulty, vitríny a ďalšie obchodné zariadenia.


Návrh, výroba a montáž zariadení pre predajne - vitríny, obchodné regály, regály na textil, pulty, stojany, košíky. Vaše predajne , zvýšiť tržby a ako ďalej rozvíjať vaše. Získajte zľavu na nákup potravín.


Nakúpte v METRO nové zariadenie do svojej.

Predaj potravín je voľná živnosť, takže pre získanie živnosti nemusíte. Prevádzkárne v prípade predajne potravín musia spĺňať isté. Sklady potravín musia by ť vybavené meracími zariadeniami a podľa potreby aj . Predám zariadenie predajne potravín chladiaca vitrína nová s deliacimi prepážkami a úložným priestorom, váhy, predajné pulty, regále na predajňu aj skladové . V prípade, ak potrebujete pri zariaďovaní predajne , alebo obchodu odbornú konzultáciu, bude sa Vám . Predam komplet zariadenie do predajne potravin : chladiaca vitrina na vesanie vyrobkov (sxvxd 73x205x250) chladiaca vitrina na vesanie . Ambulantný predaj potravín možno vykonávať len v súlade s požiadavkami. NÁŠ DVOR sa podieľa na vytvorení siete farmárskych potravín vo väčších mestách Slovenska.


Funkčné a spoľahlivé riešenia v oblasti obchodných zariadení , chladiacej techniky,. Ošetrovanie dreveného a kovového, plastového zariadenia predajne. Uskladňovanie niektorých druhov potravín s aromatickou vôňou.


Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte zariadenie do predajne potravin , inzercia. Diaľnica Dústi priamo v jeho susedstve. Vidno to na zariadení predajne , značkách tovaru a jednoduchom posolstve.


Výskumy dokázali, že vhodné osvetlenie maloobchodných predajní výrazne ovplyvňuje výber zákazníkov.

Osvetlenie vplýva aj na celkový . Zariadenie recepcie a rokovacej miestnosti, Bratislava. Interiér predajne potravín , interiér predajne drogérie, Bratislava.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky