pondelok 2. marca 2015

Horáky pod kotlíky

Plynové horáky pod kotlíky a kotliny. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom . Liatinový plynový varič ( horák ) kW.


Jednohorákový varič s liatinovým horákom na propán bután a . Materiál: oceľ, dve vrstvy smaltu.

Recept na kotlíkový gulášNa vaření guláše používám kotlinku s komínem a 13l smaltovaný . Inzerát Prodám plynový hořák pod větší kotlíky , nebo v okrese Uherské Hradiště, cena 680Kč, od Roman Hubáček na Sbazar. Popis: kotel Průměr 24cm . Guľášové kotlíky a kotliny. Horák pod kotol s hadicou. Je vyrobený z kvalitných oceľových a nerezových plechov.


Kryt a dvierka sú pre otváranie . Piezoelektrické zapaľovanie, priemer hlavy: 28cm, dĺžka: 51cm.

Vhodný pro kotlíky nad litrů. Povrchová úprava horáku je zinkovým žiarením. Tento plynový varič je určený na veľké hrnce, kotlíky aj kotliny, no môžete ho využiť aj pri menších hrncoch, . Nabízíme vařiče, hořáky , ohřívače, pařáky na brambory, domácí udírny, zahradní grily, grilovací pánve, pláty a náčiní.


Dodáváme potřeby pro domácnost. Kotlíky , poklice, trojnožky, kotliny, hořáky. Hořák plynový pod kotlík pr. GRILY, KOTLÍKY , PODPAĽAČE.


Gril plynový stolový Medison strieborný 3- horáky. Najkotliky: najrôznejší výber kotlíkov , kotlín, stojanov a ďalšieho príslušenstva. Internetový prodej smaltovaných, nerezových, litinových, měděných a železných kotlíků, trojnožek a souprav, ohnišť a stojanů na plynové hořáky. Dostupnost: expedice 1-dny. KOTLÍKY NA GULÁŠ - Gulášové kotlíky a kotliny, medené kotlíky, kotlinové súpravy a kotlíkové sety.


Ponúkame rôzne plynové horáky ,vhodné pod kotlík. HORÁKY KOTLIKY KOTLINY PARAKY. Nákup v obchode odporúča:. Celkový počet hodnotení: 0.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky