piatok 6. marca 2015

Forma v tvare srdca

Nastaviteľná forma na pečenie tôrt ľubovoľných veľkostí v tvare srdca. Stačí Vám len jedna forma a môžete piecť mini. Potrebná však bude forma na tortu v tvare srdca.


Materiál: pocínovaný plech. Nie je vhodná do umývačky riadu. Prečítať úplný opis Tlačiť náhľad.

Predpokladaná dostupnosť na. Formy SRDCE , KVETINA, PODKOVAThere are products. Tortová forma na pečenie z pocínovaného plechu v tvare srdca , priemer 15cm. Plech na muffinov v tvare srdiečok značky KAISER sú vhodné v akúkoľvek ročnú dobu. Vďaka nim môžete bez slov vyjadriť, ako vám na obdarovaných záleží.


Vysokokvalitná nepriľnavá povrchová úprava zabraňuje lepeniu cesta – formy sa ľahko čistia. Dobre tesniace dno zabraňuje vytekaniu cesta. Baby,ktore ste cukrarky,alebo peciete torty.

Vyrobená z pocínovaného materiálu. Kuchyňu si už bez tejto českej značky nevieme ani predstaviť. Prvotriedna kvalita a premyslený dizajn je . Potešte svojich blízkych ovocným koláčom alebo čokoládovou . Je vhodná je do rúry, mikrovlnej rúry, chladničky, mrazničky aj do umývačky . Vyberte si z nabídky akčního zboží Bábovkovej forma na pečenie v tvare srdca v letácích a nakupujte výhodněji. Forma dortová tvar srdce Dr. Balenie obsahuje formu v tvare srdca.


Znížili sme pre Vás poštovné náklady: pri objednávke . Informácia o výskyte škodlivého výrobku – forma na pečenie v tvare. Kvalitná silikónová forma na pečenie pochúťky v tvare srdca. Jedná sa o nasledovný výrobok: Srdce – rozkladacia forma Vhodné do . Zformujte svůj pečicí styl s novou formou nebo plechem z Biano.


Najdete u nás přes ​7kousků. Ozdobná forma v tvare srdca. Je vyrobená zo silikónu, teda je ľahká, nepriľnavá a ľahko sa uskladňuje.


SILIKÓNOVÁ FORMA NA MUFFINY v tvare srdca BERGHOFF - ROZMERY: 3X 1X CM. Má nepriľnavý povrch a drážky na.

Formy sú skladné, ľahko sa čistia, sú vyrobené z prvotriedneho žiaruvzdorného silikónu, odolné do 230° C. Silikónová forma na pečenie v tvare srdca.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky