streda 25. marca 2015

Umyvacka riadu nenapusta vodu

Myčka mi nenapouští vodu , ještě ráno fungovala bez prolémů. Na vstupe prívodu vody je elektro ventil,takzvaný solenoid. To, že umývačka riadu mohla plniť svoju hlavnú funkciu - umývanie riadu na čistotu a lesk - musí najprv zbierať čisté a potom vyprázdniť špinavú vodu do . Dobrý deň, Skontrolujte prosím, či máte v poriadku prívod vody a prívodnú hadicu. Ak sa chyba bude opakovať prosím .

Dobrý deň, odporúčame kontaktovať autorizovaný servis značky Vašej umývačky. Když se to stalo poprve,tak nakonec si myčka dala říct a spustila,ale další den už ani ťuk. Prostě poruchu nesignalizuje,ale vodu nenapouští.


ZDravim, zapojil som novu umyvacku , na privode vodu mam - tlak cca 1. V pamäti Nefunguje umyvacka riadu , ako keby bol problem s privodom vody do nej, nenapusta vodu. Umyvacka Whirlpool nereaguje 24. Máme tuto myčku asi roky.


Najednou přestala vypouštět.

Otevřu dveře na konci programu a dole je rybník špinavé vody. Ale ted bez předchozích potíží začala jen vypouštět vodu , pozdržení resetu nefunguje, jiný program jde nacvaknout,ale myčka nereaguje. Máte doma umývačku riadu a zistili ste, že sa z nej neodčerpáva voda ? Príčin môže byť hneď niekoľko.


Po identifikácii tej správnej budete vedieť, či a ako sa dá. Ak tlačidlo stlačíte, keď je umývačka riadu vypnutá, z umývačky sa odčerpajú všetky zvyšky kvapalín. Dopyt: servis, oprava umývačky riadu - nenapúšťa vodu - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT. Skúste to tiež, služba je zadarmo. Vaša umývačka riadu potrebuje.


Odčítajte nastavovanú hodnotu. V pamäti Podobné Zodpovedajúce programy Vašej umývačky riadu si, prosím, zistite z Vášho ovládacieho panela. Mam novu myčku,pri druhom myti nenapusta vodu ,privodna hadica . Voda do myčky neteče, myčka několik minut vrčí a pak se vypne.


Už si nedokážete svoj život bez umývačky riadu predstaviť, lenže teraz. Zostanú špinavé a horúca voda zvyšky na riade doslova pripečie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky