pondelok 30. marca 2015

Predam stiepaci poloautomat

Koupil jsem pro svou potřebu ale nemám prostory k využití. Potřebuje jen provést údržbu. Nejsem firma prodej bez . Ponúkam na predaj oceľovú remenicu na dva 17mm remene.


Diera 32mm , vonkajší priemer je 120mm.

Vhodná na cirkulár, čerpadlo, kompresor, miešačka,. Inzeráty stiepaci automat. Bezplatná inzercia, stiepaci automat predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Hydraulicky rozvadzac specialne vstavany na stiepacku- poloautomat. Predám štiepací kužel na štiepačku kalačku na drevo Ø80mm na elektromotor osku . Automatická píla a automatická štiepačka hľadáte použitý alebo nový stroj?

Stiepaci poloautomat na drevo. Unsubscribe from ummarti. Predám komplet linku na výrobu palivového dreva. Nakladací dopravník, 4m podávací dopravník, 4m dopravník na polienka, štiepačka.


Najvýkonnejším modelom je štiepací procesor s označním HAKKI PILKE EASY S ktorý je určený pre profesionálnu výrobu štiepaného dreva. Predáme štiepací automat POSCH 3TURBO PLUS. Spracovaný priemer materiálu je 36cm. SpaltFix S–36 kompaktný stroj na rezanie a . Predaj poľnohospodárskej, sadovníckej, vinohradníckej, lesníckej, komunálnej techniky.


Pomocou ťažného zariadenia je možné štiepačku dreva prepravovať na krátke . UNIFOREST slúži na štiepanie a pílenie dreva. Je určený pre profesionálnu prácu. Cirkulár a štiepací systém sú umiestnené v rovine, ktorá je . PREDAM STIEPACI POLOAUTOMAT NA DREVO.


PONUKAM NA PREDAJ SILNY SPOLAHLIVY STROJ SO STIEPACOU SILOU 16t.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky