štvrtok 26. marca 2015

Skrinka do obyvacky

Biela dvojdverová skrinka z masívneho borovicového dreva Støraa Suzie. Vyberte si nábytok do obývačky , za ktorý sa nebudete musieť hanbiť. Komody i vitríny skvelo doplnia osobitý štýl každej Vašej izby a zároveň budú plniť praktickú funkciu. Obývacie steny a nábytok na TV: hlavné súčasti obývačky.


Preto je dôležité mať kvalitné úložné priestory. Skrinky a vitríny vám pomôžu zachovať poriadok.

Potrebujete viac miesta na uloženie misiek na občerstvenie alebo chcete v obývačke skryť fľaše s dobrým vínom? Vysoká závesná skrinka Zigo 1je tu pre. K základnej výbave každej obývačky patrí nábytok a to najmä sedacia súprava, obývacia stena, sektorová zostava či aspoň skrinka pod TV, konferenčný stolík a. U nás nájdete voľne stojace skrinky , skrinky na stenu, policové, barové i skrinky na kolieskach a nadstavby.


Do malých priestorov oceníte úzke skrinky , do veľkej. Nízke skrinky do obývačky v našej ponuke splnia Vaše očakávania. CLSkříňka závěsná štvorec CALABRIA.


Presklená vitrína vhodná hlavne do obývačky , ale aj do jedálne vo farbe orech.

Visiaca jednodverová skrinka zo zostavy Lynatet vyrobená z laminovanej . Panama vo farbe dub sonoma. Visiace skrinky - katalóg produktov v eshope ERA Nábytok. Zariaďte si ju obývacou stenou z našej širokej ponuky. Moderná obývačka je dominantou celej domácnosti. Ponúkame moderné steny s leskom, s LED . DREVONASkrinka do obývačky wenge RP BRIDGE za 143.


Už se těší, až se zavřou. Moderné aj tradičné dizajny, akciové ceny. Drevená skrinka ROSE, hnedá.


Základný prvok praktickej TV skrinky do obývačky na kolieskach REA PLAY POKER je určený predovšetkým ako základ pre obývaciu zostavu na stenu do . Korpus môže byť v troch farbách - biela, smrekovec sibiu zlatý alebo sivý wolfram. Predné dvierka môžu byť v farbách. Nábytok do obývačky z našej predajne nábytku ulahodí Vášmu oku. Konferenčné stolíky, Tv stolíky, biele lesklé vitríny, komody, zostavy, či obývacie steny u nás . Závesná skrinka z kolekcie Possi Light.


Elegantné biele i masívne drevené skrinky pod televízor.

Nábytok BOX je vhodný do obývačky , detskej izby prípadne študentskej izby. Firma Malys ponúka nábytok vysokej kvality za bezkonkurenčné ceny. Zoznámte sa s našou ponukou.


Skrinka pod TV buk REA DENISA UP 0Skrinka pod televízor zo zostavy REA.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky