štvrtok 5. marca 2015

Kontajner na oblecenie

Do týchto kontajnerov už oblečenie nevkladajte, prevádzkovateľ ich čoskoro. Banská Bystrica zrejme zostane nejaký čas bez kontajnerov na . Máte doma nepotrebné oblečenie, obuv alebo hračky? Po novom ich môžete vhodiť aj do dvoch zberných kontajnerov na Sídlisku KVP.


Aj obnosené šatstvo môže ešte poslúžiť na dobrý účel. Zberné kontajnery, do ktorých sa oblečenie či topánky hádžu, si už našli vo viacerých .

Oblečením je Európa preplnená a občianske združenie Humana slovenské oblečenie predáva ďalším odberateľom. Keďže do kontajnerov sa . Máte oblečenie , ktoré už síce nenosíte, ale je vám ho ľúto vyhodiť? Môžete ho vložiť do kontajnera pred jedným z obchodných centier.


Kultúrne leto v Ružinove 11. V pamäti Zberné nádoby na zber nepotrebného oblečenia, obuvy, bytového textilu a hračiek s označením REVENGE, a. Kontajnery na šatstvo využívame priemerne, je tu však iný problém! Vhadzovať tu môžete čisté oblečenie , ktoré už nepotrebujete, ale aj .

Nové kontajnery na zber textilu, hračiek a oblečenia v Lipanoch. Cigáni vymysleli nápa ako vykradnúť kontajnery na oblečenie. Nechápete, ako tento trik funguje? Martinčania už môžu separovať aj oblečenie , obuv a hračky. Od júna je v meste rozmiestnených kontajnerov.


Možno ste si už všimli, že v meste pribudli nové. Oblečenie sa zbiera do zberných kontajnerov umiestnených na verejných miestach. Týmto spôsobom môžu ľudia darovať oblečenie, ktorú už nepoužívajú,.


Odstránenie kontajnerov na oblečenie. Pravidelne odtial niektorí ludia vyberaju oblecenie a nechavaju rozhadzane okolo to co nezoberu so sebou. Na Smrekovej ulici je nelogicky umiestnený ďalší kontajner na obuv, oblečenie a textil, ktorý zhoršuje už tak kritickú situáciu s parkovaním.


Rozmiestnenie kontajnerov na odev - Pomocný. PDF dokument, veľkosť 2kB. Pomaly sa blíži vianočné upratovanie a Vy neviete kam s prebytočným šatstvom alebo hračkami?


Pri vstupe na T-Systems ŠZA na Alejovej. Predmet zberu: použité textílie a odevy .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky