streda 4. marca 2015

Kava 1kg

Zrnková káva KIMBO Espresso Classic Objavte lahodnú chuť a zvodnú vôňu kávy De´Longhi. Neprekonateľná zmes ( Robusta, Arabica) . Lavazza Qualita Oro zrnková. V pamäti Podobné zrnková, kg , 1 arabica.


Zrná Arabiky pochádzajú zo . Vergnano Espresso Bar zrnková káva kg Vergnano Espresso Bar je výběrová směs, která obsahuje kávy odrůdy arabika a robusty.

Má jemnú a harmonickú chuť s exotickou, korenistou vôňou. Kávové zrná použité pri výrobe tejto kávy sú . Talianska zrnková káva s príjemnou smotanovou chuťou a veľmi aromatickou vôňou. Cena je platná pri dodaní do 04. Intenzívna aromatická chuť pre skutočných milovníkov kávy.


Káva je vhodná pre všetky spôsoby prípravy. Káva LAVAZZA Jacobs Douwe Egberts Vergnano LUCAFFÉ a ďalšie. Niet divu, že je káva hneď po oleji druhou najobchodovanejšou komoditou na.

Jedinečná krémová zmes Arabiky a Robusty Caffellini Crema Dolce má bohatú, hladkú a plnú chuť s jemnými tónmi kakaa a korenia. Tato směs vystihuje perfektní vyváženost mezi. Zelená zrnková káva COLOMBIA EXCELSO 1kg. Intermezzo je nejpopulárnější kávou značky . Zelené kávové zrná sú surovina a pred samotným použitím ich doporučujeme upražiť.


Bar Speciale – zrnková káva kg. Dokonalá zmes zložená z . Najpredávanejší druh kávy značky Segafredo. Káva plnej chuti, skvelá pre prípravu talianskeho espressa.


Jemná, napriek tomu silná káva vás ráno okamžite prebudí. Korenené a mierne sladkasté . Kávová zmes s dominanciou pranej a nepranej Robusty a Arabicy. Stredne pražená káva so silnou, bohatou a intenzívnou chuťou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky