utorok 24. marca 2015

Pos systémy

ELCOM Bravo pre OS Windows. Náš sortiment zahŕňa registračné pokladnice, fiskálne tlačiarne, snímače čiarového kódu, váy a príslušenstvo. POS Systém je veľmi užitočný nástroj pre moderných obchodníkov, ktorí chcú mať vhodne rozmiestnené pokladničné pracovisko, ktoré umožňuje zvýšiť . Vzhľadom k individuálnym špecifickým potrebám každej prevádzky radi Vám poradíme a vypracujeme individuálnu kalkuláciu.


V podstatě se jedná o jeden nebo více běžných počítačů PC doplněných o vhodné periferie . Ponúkame Vám najmodernejšie riešenia pre Váš obchod a podnikanie.

Nastavíme, fiškalizujeme, zaškolíme a postaráme sa o spoľahlivú prevádzku vašej pokladnice, pokladničného systému pre vašu predajňu alebo reštauráciu. Informačné systémy , registračné pokladnice, pokladne, fiskálne tlačiarne. V této sekci naleznete naši kompletní nabídku POS dotykových systémů různých velikostí. Vďaka all-in-one riešeniu a flexibilnému uchyteniu takmer . POS systemy sa používajú na zaplatenia . TFT, IPS, farebný, farba čierna, OS Android.


ECOPLUS-MINI inch, 10-inch dotykový displej, čierna, OS WINDOWS. Vyrábíme prvky na podporu prodeje od jednoduchých prvků typu hangerů, stoperů, vsuvek a TOP karet až po různé displeje.

Dotykový počítač ELO 22Cmá 22displej s technológiou AccuTouch a OS WinPro. ELO 22Cpredstavuje All-in-one počítač s dotykovou obrazovkou a . Pos systémy pre spoločnosť Baťa. M-samozatvarac Standard na pos. Púta pozornosť predovšetkým mm ultratenkým rámom displeja. POS a POP materiály slouží k podpoře prodeje zboží a patří dnes k jedněm z nejvyužívanějších propagačních prostředků.


Tyto materiály nejčastěji naleznete v. Pozícia pre všetkých nadšencov embedded systémov! Pomocou neho môže vedúci predajne dáta kontrolovať aj spravovať. Master Server potom zabezpečuje komunikáciu s ERP systémom , do ktorého má byť POS. Kompaktní POS platforma s dotykovým diplejem 15. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo.


Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Pripravili sme pre vás časovo . Uchycuje se na vršek systému.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky