štvrtok 19. marca 2015

Montované regály

Tento typ montovaných regálov s drevotrieskovými doskami je vďaka svojej stabilnej konštrukcii a vysokej nosnosti vhodný predovšetkým do archívov, garáží , . Regály a police nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Kovový zásuvný regál na veľké. V pamäti Preložiť túto stránku Sháníte skladové kovové policové regály s vysokou nosností?


Chcete mít obrovskou možnost výběru a zároveň jistotu nízkých pořizovacích cen?

Druhou kategorii našich regálových systémů představují montované kovové regály s DTD policí. Nejoblíbenější regál v této skupině je PRODIG. Třetí skupinu v naší nabídce policových regálů představují montované celokovové regály , které představují kombinaci obou předchozích skupin regálů a spojují . Online predaj, rýchle doručenie po celom Slovensku. Ponúkame Vám najväčší výber regálov , debien a boxov na trhu!


Kvalitné obchodné, pneu či policové regále a regálové systémy. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Univerzálny kombinovaný regál montovaný bez použitia skrutiek.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Montované regály : doručenie domov alebo na predajňu. Jednotlivé komponenty sa montujú za pomoci skrutiek a matíc, pričom police môžete . Regále do predajne, regály do garáže a regále do špajze v online bazári. Stovky realizací po celé ČR i ve světě. Moderní prověřené a řešení skladu.


Policový regál je v jadre navrhnutý ako samonosná konštrukcia. Regálové systémy do každého prostoru, skladové policové regály kovové, drátěné, plastové nebo dřevěné. Podle použití nabízíme regály kancelářské, regály.


Navíc regály a regálové systémy za trvale nejnižší . V našem e-shopu nabízíme kvalitní montované kovové policové regály s DTD do garáže, dílny, skladu nebo archívu. Ponúkame regály kovové skrutkové určené k širokému použitiu v skladoch, archívoch, garážach, kanceláriách a iných úložných priestoroch. Přistěnné stabilní regály montované zásuvným systémem bez použití šroubových spojů. Nabízíme skladové regály - kovové regály , konzolové regály , regály na míru, kovové . REGÁLY MONTOVANÉ : NÁVOD NA MONTÁŽ. Na rovnou horizontální plochu položte vedle sebe čtyři stojiny.


Vložte příčnou spojovací lištu do první drážky. Vybírejte z nabídky produktů IKEA a nakupujte pohodlně online. Výroba kovových regálov , oceľových konštrukcií.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky