pondelok 30. marca 2015

Odšťavovač philips hr 1823

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Domáca, kvalitná šťava z čerstvých surovín – to je niečo na nezaplatenie! Určite každý má lepší a zdravší pocit, keď si pochutnáva na šťave pripravenej . Produkt už nie je dostupný! Díky kulaté plnicí trubici není nutné ovoce a zeleninu tolik . Roztomile vypadají modro-bílý kompaktní odšťavňovač značky Philips.


Najdete u nás i jiné spotřebiče s komentáři od uživatelů. Odnímateľný zásobník na . Odšťavovač kompaktný odšťavovač. Nový, vybalený len kvôli foto.


Kvalitní a léty ověřený odšťavňovač od známé značky Philips. Kulatá plnicí trubici vám pojme celé. KitchenAid Odstredivý odšťavovač Artisan s keramickým kotúčom kráľovská červená. Sitko odšťavovača ku kuchynským robotom Philips.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů odšťavňovač philips. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Kapacita nádoby na odpad (l): 1. W , Protišmykové nožičky. Vďaka okrúhlej podávacej trubici netreba ovocie ani zeleninu vopred nakrájať.


Porovnanie cien výrobkov v. Tento odšťavovač Philips získa z ovocia a zeleniny ešte viac šťavy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky