pondelok 16. marca 2015

Krabice na pizzu

Výroba lacných krabíc na pizzu , výroba pizza krabíc so samolepkami s vlastnou grafikou. Nabízíme více než variant krabic na pizzu v povrchové úpravě hnědé, bílé a bílo-hnědé s potiskem a bez potisku. Jako zkušený prodejce ručíme za kvalitu . Doručujeme zadarmo pri objednávke nad 2EUR.


Pizza krabice - rozložená. Klasická kartonová krabice na pizzu z kvalitní třívrstvé lepenky, díky které můžete pizzu dopravit až ke svým zákazníkům.

Krabice na pizzu najde využití ve všech . Hledáte krabice na pizzu ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . V katalogu nemáme podrobnější informace o krabice na pizzu. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Kvalitní velmi pevná krabice z vlnité lepenky na pizzu v cenově výhodném balení.


Dodáváno v rozloženém stavu. Velmi pevná kvalitní krabice na pizzu.

Kdyz nekdo moji pizzu nekam donese, tak chci aby rovnou podle krabice trosku . Dostupnost obvykle do dnů. PIZZA krabica s rozmerom 450x450x35mm. Název položky, Foto, JDN, Balení, DPH, PC bez DPH, PC s DPH. Vhodná pre donáškové reštaurácie, fast foody a pizzérie s donáškou. Krabica na pizzu z vlnitej lepenky extra hrubá.


Kvalitná krabica z kartónu určená na donášku pizze. Veľmi pekné a kvalitné prevedenie. Produkt je kompostovateľný. Rozmery: 29x29cm Počet kusov.


Ak ste jeden z miliardy ľudí na tejto planéte, ktorí sa tešia keď dostanú pizzu priamo ku dverám, mali by ste sa poďakovať kúsku . Najväčší dodávateľ hotelovej kozmetiky a hotelového vybavenia na Slovensku! Sme výhradným dodávateľom spoločnosti ALDA Hotel Equipment. Dopřejte si pravou chuť Itálie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky